Englannin konkarihyökkääjä muistelee MM-kisojen tylsiä välipäiviä – ”Katsoimme hänen koko häävideonsa”

© Kuva: Getty Images

Maajoukkuekonkari Jermain Defoe muistelee välipäivien tylsyyttä MM-turnauksissa. Bournemouthin 35-vuotias hyökkääjä on kokenut urallaan kolmet kisat Saksassa, Etelä-Afrikassa ja Brasiliassa.

Tekemisen puute on johtanut mitä kekseliäimpiin aktiviteetteihin. Vuonna 2010 Etelä-Afrikassa Defoe päätyi katsomaan Wayne Rooneyn kanssa silloisen Manchester United -tähden oman häävideon alusta loppuun.

– Kun olimme Etelä-Afrikassa, muistan sieltä yhden illan jolloin olin tylsistynyt. Minä ja Wayne istuimme sitten hänen huoneeseensa ja katsoimme hänen koko häävideonsa DVD:ltä, Defoe muisteli ESPN:n haastattelussa.

– Se oli hauskaa viettää laatuaikaa joukkuetoverin kanssa. Waynella oli muistaakseni flash mob. Tarjoilijat lauloivat ja tanssivat. Se oli mukavaa, koska hän oli hyökkääjäparini. Tottakai sitä tylsistyy, mutta kaikki joukkueet tylsistyvät.

Defoen pelaaminen tulevassa MM-turnauksessa ei ole varmaa. Hyökkääjä kutsuttiin huhtikuussa ensimmäistä kertaa maajoukkueeseen kolmen vuoden tauon jälkeen.

Defoe itse ei asiasta liikaa murehdi.

– Jos minut kutsutaan, olen valmis turnaukseen