Saksan cupin finaalista ei draamaa puuttunut. Lukas Hradecky pääsi juhlimaan jäähyväispelissään Eintracht Frankfurtin kanssa cup-mestaruutta. Frankfurt vei voiton lukemin 3-1.

Eintracht sai otteluun loistavan alun, kun Ante Rebić teki 1-0-johtomaalin jo 11. minuutilla. Tauolle mentiin Frankfurtin johdossa, mutta Bayern München nousi 53. minuutilla tasoihin. Joshua Kimmich antoi hyvän syötön maalin edustalle, josta Robert Lewandowski ohjasi pallon maaliin. Hradecky ei maalille mitään voinut, sillä pallo vaihtoi hieman suuntaa pelikaveri Omar Mascarellin jalasta.

Bayern sai luotua muutaman erittäin hyvän tekopaikan ja Hradeckyn paras kaveri oli ylärima, joka pelasti Frankfurtin kahdesti.

Rebić nousi Frankfurtin sankariksi ottelun viimeisellä kymmenminuuttisella. Kroatialaishyökkääjälle pelattiin pitkä pallo linjan taakse ja hän teki itselleen hienosti tilaa ja viimeisteli pallon komeasti maaliin.

Maali käytiin vielä tarkastamassa videolta, sillä maalia ennen pallo näytti osuvan Frankfurt-pelaajan käteen, mutta erotuomari Felix Zwayer katsoi, ettei rike ollut tahallinen.

Loppuhetket Bayern painoi hurjasti päälle. Hradecky nappasi muutaman tärkeän katkon laidalta tulleisiin keskityksiin. Hradecky venyi vielä lisäajalla tärkeään torjuntaan, kun samaan aikaan Bayernin pelaajat vaativat kovaan ääneen rangaistuspotkua. Lopulta Zwayer kävi tarkastamassa tilanteen videolta, mutta palloa ei viety pilkulle.

Bayernille vihellettiin ainoastaan kulmapotku, jonka jatkotilanteesta vaihdosta sisään tullut Mijat Gaćinović karkasi läpiajoon. Koska Bayern-vahti Sven Ulreich oli noussut ylös kulmapotkun vuoksi, Gaćinović pääsi viimeistelemään ottelun ratkaisun tyhjään maaliin.

Hradeckylle cup-finaali jää viimeiseksi otteluksi Eintracht Frankfurtissa. Mies on siirtymässä kesällä toiseen seuraan. Frankfurt pelasi myös viime vuonna Saksan cupin finaalissa, mutta silloin Borussia Dortmund vei voiton.