Huuhkaja-pelaaja onnensa kukkuloilla kauden loppusuoralla – ”Tässä on maailman onnellisin perhe”

© Kuva: Juha Tamminen
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Huuhkajien laitapuolustaja Jere Urosen kausi on ollut pikkuvammojen takia rikkonainen, eikä hän ole pelannut minuuttiakaan hieman yli kuukauteen. Urosen viime päiviin mahtuu kuitenkin mitä suurin ilonaihekin, sillä 23-vuotiaasta pelaajasta tuli viikonloppuna isä.

– Tässä on maailman onnellisin perhe! Pikku-Pyry, sinua rakastetaan enemmän kuin osaat kuvitellakaan. Kiitos Minttu, että olet vahvin koskaan tapaamani nainen, Uronen kirjoitti perheuutisesta kertovaan Instagram-postaukseensa.

Vaikka Urosen ottelut ovat jääneet tällä kaudella vain 25:een, ovat otteet olleet silti niin hyviä, että belgialainen Voetbal Primeur -sivusto nosti suomalaisen yhdeksi kuudeksi ehdokkaasta Jupiler Leaguen parhaaksi vasemmaksi laitapuolustajaksi.

– Pikkuvammat ovat hidastaneet Urosta viime kuukausina enemmän kuin hän olisi halunnut. Genkiläinen on kuitenkin kenties tämän listan lahjakkain pelaaja. Puolustuspäässä tämä 26 A-maaottelua pelannut suomalainen tulee harvoin huijatuksi, ja hienoilla liikkeillään hän luo uhkaa myös hyökkäyssuuntaan, Urosta kuvaillaan.

Urosen alkuperäinen sopimus Genkin kanssa päättyy tähän kauteen, mutta siihen sisältyy myös optio vuoden jatkosta.

Genkin kausi päättyy ensi sunnuntaina kotikentällä pelattavaan otteluun Zulte-Waregemia vastaan. Ottelun voittaja lunastaa paikan ensi kauden Eurooppa-liigan karsinnoissa.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS