Suomen A-maajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva on nimennyt joukkueen kahteen harjoituspeliin. Huuhkajat kohtaa ensin Romanian vieraissa ja sen jälkeen Tampereella Valko-Venäjän.

Berat Sadik tekee paluun Huuhkajiin pitkän tauon jälkeen. Sadik pelasi Kyproksen pääsarjassa erinomaisen kauden. Suomen hyökkäyksestä puuttuvat Tanskan cupin voittanut Teemu Pukki sekä haasteellisen kauden pelannut Eero Markkanen. Myöskään loukkaantumisesta kärsinyt Joel Pohjanpalo ei mahtunut ryhmään mukaan.

Yllättävänä valintana voidaan pitää Tim Väyrysen valintaa maajoukkueen mukaan. Lisäksi KuPS:ssa loistavaa kautta pelaava Rasmus Karjalainen pääse tositoimiin A-maajoukkueessa ensimmäistä kertaa.

Veikkausliigasta mukaan mahtuivat Karjalaisen lisäksi Henri Toivomäki (KuPS) sekä HJK:n pelaajat Moshtagh Yaghoubi sekä Juha Pirinen. Maalivahtiosastolla kirkkaimpana tähtenä on Bayer Leverkuseniin siirtynyt Lukas Hradecky. Jesse Joronen on loukkaantumisen takia poissa ja hänen tilalleen on nostettu Walter Viitala.

Katso Suomen joukkue alta, jos et näe, voit katsoa sen tästä.

Huuhkajat

@Huuhkajat
Päävalmentaja Markku Kanerva on nimennyt joukkueen, joka kohtaa syksyn Nations Leagueen valmistavissa kahdessa A-maaottelussa Romanian ja Valko-Venäjän. Oi Suomi on 💪

Liput Valko-Venäjä -otteluun: bit.ly/2J7xY4e

#huuhkajat #ROUFIN #FINBLR #NationsLeague