Kakkoseen täksi vuodeksi täydennysmenetelmällä noussut FC Vaajakoski on aloittanut kautensa sarjan A-lohkossa hurjalla tavalla.

Avauskierroksella huhtikuun lopussa Vaajakoski kaatoi Järvenpään Palloseuran kotikentällään 5-0. Vahva meno jatkui eilen lauantaina Helsingissä, jossa Vaajakoski päihitti Laajasalon Palloseuran 6-0.

FC Vaajakosken päävalmentaja Mika Järvinen iloitsi seuran sivuilla lennokkaasta aloituksesta, mutta ei lähtenyt lupaamaan koko kauden mittaista voittoputkea.

– Joku voisi sanoa, että ollaan melkoisessa lennossa näin sarjan alkumetreillä. Nyt kaikille kuitenkin jäitä hattuun, sillä ei tämä tällaista tanssahtelua koko kausi voi olla.

– Kokoonpano on elänyt kahdessa ensimmäisessä pelissä roimalla kädellä, mutta pelaajat ovat kyllä vastanneet huutoon laajalla rintamalla hienosti.

– Jatkossa tuskin päästään puskista enää vastustajiamme yllättämään, joten siinäkin mielessä tämä leikki tulee kovenemaan entisestään, mutta sen lupaamme, että hiki tulee jatkossakin vastustajillemme.

OPS:n jäätyä ilman Miesten Ykkösen lisenssiä Ykköstä täydennettiin FC KTP:lla. OPS ilmoitti Palloliitolle, ettei ota vastaan sarjapaikkaa Kakkosessa ja näin ollen Kakkoseen jäi yhden paikan vajaus.

Sääntöjen mukaisesti Kakkosen sarjapaikkaa tarjottiin täydennysmenettelyjärjestyksessä ensimmäisenä olleelle FC Vaajakoskelle. Vaajakoski ilmoitti ottavansa tarjotun paikan vastaan ja näin ollen Palloliiton kilpailutyöryhmä päätti Kakkosen A-lohkon täydentämisestä FC Vaajakoskella.