Suomen maajoukkuehyökkääjä Kasper Hämäläisen edustama Legia Varsova on voittanut Puolan Cup -mestaruuden. Hämäläinen pääsi Arka Gdynia vastaan pelatussa finaaliottelussa kentälle viimeisen vartin ajaksi.

13-kertainen maansa mestarijoukkue voitti loppuottelun lukemin 2-1. Myös cup-voittoja pääkaupunkilaisilla riittää; tänään varmistunut on sarjassaan jo 19.

Legian työ johtoasemansa pitämisestä helpottui 71. minuutilla rutkasti, kun Arkan Grzegorz Piesio ajettiin suoralla punaisella kentältä. Otteluun annettiin lisäaikaa kaikkiaan 10 minuuttia, varsovalaiskannattajien innostuttua pyroilemaan kun oltiin pelattu noin 59. minuuttia.

Varsovan maalit ottelussa tekivät Jaroslaw Niezgoda ja Carlos Miguel Cafu, aivan lisäajan viime hetkillä Arkan kavennuksen iski Dawid Soldecki.