Kentille paluun tehnyt Huuhkaja-pelaaja: ”Vuosi oli pitkä ja raskas”

Serie A:ssa Torino - Parma! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Seitsemän A-maaottelua pelannut Janne Saksela palasi toissa viikonloppuna pelikentille pitkän, peräti kymmenen kuukautta kestäneen sairausloman jälkeen (uutinen). Saksela loukkasi viime heinäkuussa polveaan eikä päässyt pelaamaan lainkaan seurajoukkueensa Sparta Rotterdamin edustusryhmässä tällä kaudella.

Comebackinsa 25-vuotias laitapuolustaja teki Spartan kakkosmiehistössä Jong Spartassa, 304 päivän poissaolon jälkeen. Suomalainen pelasi ottelussa 45 minuuttia. Saksela toivoo pääsevänsä vielä samassa ryhmässä kehiin tällä kaudella, mutta varsinainen tähtäin on asetettu jo ensi kauteen. Sakselan sopimus Spartan kanssa kattaa myös ensi kauden.

– Oli kivaa pelata, sillä kuntoutusvuosi on ollut pitkä ja raskas, Saksela kertoi kokemuksestaan Sparta Rotterdamin YouTube-tilillä.

– Polvi tuntui ihan hyvältä, mutta olin toki vähän hermostunut, sillä edellisestä ottelustani oli jo niin pitkä aika. Kuitenkin heti lämmittelyssä ja pelin alettua pystyin pelkästään nauttimaan pelaamisesta.

– Peli meni hyvin. Jotkin liikkeet tuntuvat ehkä vähän oudoilta, mutta yleisesti ottaen oloni on hyvä. Räjähtävyyttä kaipaan yhä lisää, mutta muuten kaikki tuntuu hyvältä.

– Sataprosenttisessa kunnossa en vielä ole, mutta olemme tehneet kovasti hommia. Nyt kohentelen yhä kuntoani, pelaan ehkä pari peliä Jong Spartan kanssa ja lähden sitten lomalle.

– Seuraavalle harjoituskaudelle haluan palata täydessä tikissä, Saksela sanoi jatkosuunnitelmistaan.

Sparta Rotterdamin edustusjoukkue pelaa edelleen pääsarjassa säilymisestä. Se kohtaa ratkaisevassa otteluparissa Emmenin.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Serie A:ssa Torino - Parma! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!