Ilon ja onnen päivä – Huuhkajien puolustaja teki paluun kymmenen kuukauden jälkeen

© Kuva: Juha Tamminen

Elämä ei hymyillyt viime heinäkuussa Janne Sakselalle. Laitapuolustaja oli juuri valtaamassa kunnolla jalansijaa Suomen A-maajoukkueessa ja valmistautumassa ensimmäiseen täyteen kauteensa Eredivisie-ryhmä Sparta Rotterdamissa, kun hän koki harjoitusottelussa vakavan polvivamman (lue uutinen). Diagnoosi: 6-9 kuukauden sairausloma.

Vamman synnystä on kulunut nyt lähes kymmenen kuukautta, ja vihdoin koitti ilon ja onnen päivä. 25-vuotias suomalainen nähtiin tänään taas täysissä pelitamineissa kentällä. Saksela teki comebackinsa Sparta Rotterdamin kakkosjoukkueessa Hollannin kolmannella sarjatasolla, kun Sparta rökitti kotikentällään HFC:ta maalein 6-1.

Ottelun kaikki maalit nähtiin ensimmäisellä puoliajalla. Herrana ja hidalgona hääri Turkin poikamaajoukkuepelaaja, 18-vuotias Ibrahim Dervisoglu, joka teki Spartan maaleista viisi. Janne Saksela pelasi ottelussa ensimmäisen puoliajan, ja tuli tauolla vaihtoon.

Back. ⚽❤

A post shared by Janne Saksela (@jannesaksela) on

Seitsemän A-maaottelua pelanneen Sakselan sopimus Sparta Rotterdamin kanssa kattaa vielä ensi kauden. Spartan edustusjoukkue joutuu taistelemaan toukokuussa vielä sarjapaikastaan karsintaotteluissa.


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!