Lähde: Agentti avasi Eero Markkasen jatkosuunnitelmia – seura vaihtumassa: ”Pari vaihtoehtoa”

© Kuva: Getty Images

AIK:n sopimuspelaaja Eero Markkanen on pelannut kuluvan kauden lainalla ensin Saksan 2. Bundesliigassa Dynamo Dresdenissä, jonka jälkeen Tanskan pääsarjassa Randersissa. AIK pyrkii myymään Markkasen ensi kesänä.

Markkasella on alla hankala kausi. Vastuu jäi Dresdenissä todella vähäiseksi eikä lainasopimuksen loppuminen ollut ruusuisimmasta päästä, lue lisää tästä. Tanskassa vastuuta on tullut enemmän ja Tanskan cupissa Markkanen sai vihdoin myös maalihanat tältä kaudelta auki.

– Puhuin AIK:n kanssa viime viikolla. Olemme samalla sivulla heidän kanssaan. Se oli varsin hyvä keskustelu. Meillä on yhteinen suunnitelma löytää jotain uutta Eerolle kesällä, pysyvä ratkaisu, Markkasen agenttina työskentelevä Jonne Lindblom sanoi FotbollDirekt.se-sivustolle.

– Meillä on pari vaihtoehtoa Eerolle, lähinnä Keski-Euroopassa. Vielä on aikaista, joten tarjouksia tipahtelee vielä lisää. Meillä ei ole kiirettä asian suhteen. Toivottavasti löydämme jonkun hyvän ratkaisun Eerolle ja saisimme jopa AIK:lle hieman rahaa siirtokorvauksena, Lindblom jatkoi.

Jatkaminen AIK:ssa ei vaikuta olevan vaihtoehtona. Markkasen sopimus AIK:n kanssa on voimassa vielä ensi joulukuuhun saakka.

– Se ei tule kysymykseenkään. AIK keskittyy muihin pelaajiin ja ne pelaajat, joita heillä on siellä, ovat tehneet hyvää työtä, Lindblom totesi.

Lindblom myönsi, että Markkasella on ollu hankala kausi. Valmentajat ovat vaihtuneet ympärillä ja vastuuta ei ole tullut toivotulla tavalla. Seuraava siirto on todella tärkeä Markkasen uran kannalta.

– Totta kai. Mutta hänellä on selvät vahvuudet ja niiden perään riittää kysyntää. Jos seura etsii isokokoista hyökkääjää, on selvää, ettei ole montaa hänen fyysisillä ominaisuuksilla varusteltua pelaajaa olemassa. Eeron kannalta on tärkeää löytää nyt oikea seura, jossa on valmentaja, joka todellakin luottaa häneen ja joka pystyy maksimoimaan hänen ominaisuutena sekä saa hänestä parhaan irti, Lindblom sanoi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.