Lähde: Näillä ehdoilla Gareth Bale jää Real Madridiin – pystyykö seura täyttämään ehdot?

© Kuva: Getty Images

Real Madrid voitti kolmannen kerran peräkkäin Mestarien liigan viime lauantaina, kun Liverpool kaatui finaalissa maalein 3-1. Gareth Bale puhui heti pelin jälkeen suunsa puhtaaksi omasta asemastaan seurassa.

Lue Balen kommentit tästä.

Bale ei ole ollut tyytyväinen peliaikaansa Real Madridissa. Tällä kaudella miestä vaivasi myös ikävä loukkaantuminen, mutta peliaika jäi silti vähäiseksi, kun hän pääsi takaisin pelikuntoon. Loppukaudesta Bale oli vieläpä todella tehokas, mutta päävalmentaja Zinédine Zidane ei esimerkiksi valinnut Balea Mestarien liigan finaalissa avauskokoonpanoon. Bale tuli toisella puoliajalla vaihdosta sisään ja käytännössä ratkaisi itse ottelun Real Madridille.

Nyt espanjalaislehti Marca tietää kertoa, että Balella on selkeät vaatimukset Real Madridille, jotta ura jatkuisi yhä Los Blancosissa. Bale haluaa olla selkeästi avauskokoonpanon pelaaja sekä statukseltaan tähtipelaaja. Bale haluaa myös, että peliajassa tapahtuu tuntuva muutos, mikäli mies jää Madridiin.

Bale kertoi ottelun jälkeen, että hän aikoo istua agenttinsa kanssa alas ja miettiä vaihtoehtojaan. Marcan mukaan Balen agentti tapaa lähipäivinä Real Madridin seurajohtoa. Pallo on nyt Real Madridilla, jolla riittää mietittävää myös muiden tähtipelaajien kanssa. Muun muassa Cristiano Ronaldon viimeisimmät kommentit ovat herättäneet huolen siitä, jatkuuko ura enää ensi kaudella Madridissa.

LUE MYÖS Ronaldon kommenteista, jotka herättivät siirtohuhut liekkeihin.