Vasta yhden ottelun alkukauden aikana voittanut sarjanousija TPS on tänään kovan haasteen edessä, kun se saa vieraakseen puolustavan mestarijoukkueen HJK:n. Lisämielenkiintoa otteluun tuo se, että turkulaisten avauksessa kirmaa ensiesiintymisensä Veikkausliigassa tekevä 20-vuotias Joakim Latonen.

TPS Jalkapallo

@TPSjalkapallo
Seurantaan tänään Kaarinasta lähtöisin oleva @JoakimLatonen, joka tekee Veikkausliigadebyytin avaten HJK:ta vastaan. "Jokke" voitti TPS:n sisäisen maalipörssin talvikaudella 2018 (Cup+treenipelit) kahdeksalla osumalla. #FCTPS #TPSHJK #Veikkausliiga #Turku

Mikko Hyyrynen

@MikkoHyyrynen
Tänään klo 18.30 Suomen suurin @hjkhelsinki saapuu @VeritasStadion @FCTPS vieraaksi. Debyytti @JoakimLatonen kovaan (kivaan) paikkaan! Parin "hesalaisen" ja yhden kanadalaisen lisäksi vain oman alueen poikia avauksessa. Tervetuloa!
#FCTPS #veikkausliiga x.com/fctps/status/9…

TPS Jalkapallo

@TPSjalkapallo
TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen on nimennyt kokoonpanon illan HJK-otteluun: fc.tps.fi/fi/uutiset/tps… #FCTPS #Veikkausliiga #TPSHJK #Turku #TKOMV

Latonen oli TPS:n paras maalintekijä preseasonilla kahdeksalla maalillaan, ja ruuti on ollut kuivaa myös alkukauden otteluissa Kakkosessa. Latonen on pelannut Kakkosen B-lohkoa johtavassa SalPa:ssa, ja on tehnyt puolet joukkueen kuudesta maalista.

TPS Jalkapallo

@TPSjalkapallo
TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen on nimennyt kokoonpanon illan HJK-otteluun: fc.tps.fi/fi/uutiset/tps… #FCTPS #Veikkausliiga #TPSHJK #Turku #TKOMV

Ottelu TPS-HJK alkaa Veritas Stadionilla tänään klo 18.30.