Maaliahne huippulupaus tekee veikkausliigadebyyttinsä – avauksessa HJK:ta vastaan

© Kuva: Juha Tamminen
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus League Onen nousukarsinnasta!

Vasta yhden ottelun alkukauden aikana voittanut sarjanousija TPS on tänään kovan haasteen edessä, kun se saa vieraakseen puolustavan mestarijoukkueen HJK:n. Lisämielenkiintoa otteluun tuo se, että turkulaisten avauksessa kirmaa ensiesiintymisensä Veikkausliigassa tekevä 20-vuotias Joakim Latonen.

Latonen oli TPS:n paras maalintekijä preseasonilla kahdeksalla maalillaan, ja ruuti on ollut kuivaa myös alkukauden otteluissa Kakkosessa. Latonen on pelannut Kakkosen B-lohkoa johtavassa SalPa:ssa, ja on tehnyt puolet joukkueen kuudesta maalista.

Ottelu TPS-HJK alkaa Veritas Stadionilla tänään klo 18.30.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus League Onen nousukarsinnasta!