Real Madrid-Liverpool
Lauantaina 26.5 klo 21.45
Mestarien liigan finaali

Seurajalkapallon himotuimman tittelin omistaja kauden 2017-2018 osalta ratkaistaan lauantaina, kun Real Madrid ja Liverpool kohtaavat Mestarien liigan finaalissa.

Hyökkäyspelin juhlaa

Tämänkertasessa Mestarien liigan finaalissa maaliodotusarvo on korkea, sillä kilpailun finaaliin etenivät hyökkäyspelistään tunnetut Real Madrid sekä Liverpool. Joukkueet mättivät maaleja pitkin kautta niin kotimaan sarjoissaan kuin myös Euroopan kentillä.

Real Madrid lähtee otteluun hienoisena ennakkosuosikkina, joukkue pyrkii voittamaan Mestarien liigan historiallisesti kolmannen kerran peräkkäin. Se olisi temppu, johon mikään muu joukkue ei ole pystynyt.

Liverpoolin kausi on ollut jo menestys tähän asti, etenkin huima kevätvire auttoi joukkueen tiputtamaan mm. Manchester Cityn ja AS Roman kilpailun pudotuspeleissä. Mohamed Salah, Roberto Firmino ja Sadio Mane ovat joukkueen hyökkäyspelin sielu, Salah on iskenyt Mestarien liigassa kymmenen osumaa kuten myös Firmino, Manella osumia on kasassa yhdeksän. Liverpoolin menestys finaalissa ratkennee kyseisen kolmikon esityksiin.

Joukkueiden vahvuudet ovat nimenomaan hyökkäyspäässä, joten kovin varovaista tai peruuttelevaa finaalia ei ole lupa odottaa, vaan tällä kertaa tarjolla on mitä todennäköisimmin upea futisilta, joka tarjoilee useammankin komean osuman. Cristiano Ronaldo hamuaa jälleen uutta mestaruutta, ja onhan portugalilainen iskenyt jo 15 osumaa tämän kauden europeleissä. Ottelussa nähtäneen useita nopeita vastahyökkäyksiä pallonmenetysten jälkeen, jotka avaavat takuulla maalipaikkoja molemmille joukkueille.

Lyö vetosi ilman riskiä hävitä:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Sinulle hyvitetään 25€ ilmaisveto ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua. Lisäksi saat vielä kaupan päälle toisen ilmaisvedon 7 päivän kuluttua.

LYÖ VETOA: Real Madrid-Liverpool yli 3.5 maalia – kerroin 2.15!

Jos ottelussa tulee yli 3.5 maalia, saat 25€ panoksella 53,75€ voiton sekä kaupan päälle 50€ ilmaisvedot.
Jos maaleja tulee vähemmän, saat 25€ vedon lyötyäsi joka tapauksessa 50€ ilmaisvedot.