Jalkapallon MM-kisat ovat jo ovella. Ensimmäinen ottelu pelataan 14. kesäkuuta. Suomen maajoukkuetta ei kisoissa nähdä, mutta suomalaisosaamista kylläkin.

Suomalaisvalmentaja Mikko Kujala kuuluu nimittäin Iranin valmennusryhmään. Kujala työskentelee joukkueen kuntovalmentajana ja ainakin miehen twiitistä päätellen töitä riittää ennen h-hetkeä.

– Nyt en mieti mitään. Teen vain töitä, aamusta iltaan joka päivä. Mietin siis vain töitä. Ei ole mitään muuta nyt elämässä, vain töitä. En ehdi lepäämään. Lepään vain nukkuessa, jos ehdin nukkua. Mielessä on vain valmistautuminen jalkapallon MM-kisoihin, Kujala kirjoitti Twitterissä.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä. (Juttu jatkuu twiitin jälkeen.)

Mikko Kujala

@mikkokujala
All for Team Melli!! Nyt en mieti mitään. Teen vain töitä, aamusta iltaan joka päivä. Mietin siis vain töitä. Ei ole mitään muuta nyt elämässä, vain töitä. En ehdi lepäämään. Lepään vain nukkuessa, jos ehdin nukkua. Mielessä on vain valmistautuminen jalkapallon MM-kisoihin!

Iran selvitti tiensä ensi kesän kisoihin voittamalla oman karsintalohkonsa Aasian karsinnoissa. Iran ei hävinnyt kahdeksasta ottelusta yhtäkään, joten paikkaa MM-lopputurnauksessa voidaan pitää vähintäänkin ansaittuna.

Iran ei toki kuulu kisojen suosikkeihin. Iran pelaa lopputurnauksessa B-lohkossa, jossa se kohtaa hallitsevan Euroopan mestari Portugalin, kestosuosikki Espanjan sekä Afrikan karsinnoista oman lohkonsa voittaneen Marokon.