Nämä kuvat jäävät elämään! – Gianluigi Buffon otti omansa jäähyväispelissään

Juventus juhlii seitsemättä peräkkäistä Italian mestaruutta. Lauantaina Hellas Verona kaatui kotikentällä maalein 2-1, kun 40-vuotias kapteeni Gianluigi Buffon pelasi viimeisen ottelunsa Juventuksessa.

Lue lisää aiheesta tästä.

Tunteet olivat pinnassa, kun Buffon asteli reilun tunnin kohdalla vaihtoon. Buffon halasi pelikavereitaan ja sai kotiyleisöltä raikuvat aplodit upeasta urastaan Juve-paidassa. Buffon kävi pukukopissa, jonka jälkeen hän palasi areenalla kiittämään kannattajia. Maalivahtilegenda kiersi ympäri stadionia ottelun ollessa vielä käynnissä ja kätteli kannattajia.

Mestaruusjuhlat alkoivat hieman ottelun jälkeen ja Buffon kutsuttiin pelinumerostaan (1) huolimatta viimeisenä stadionille. Buffon pääsi nostamaan lopulta Serie A:n mestaruuspokaalin ilmaan. Mestaruus oli Buffonille yhdeksäs virallinen Juventuksen paidassa, jonka lisäksi Buffonilla on vielä kaksi mestaruutta, jotka myöhemmin mitätöitiin ja siirrettiin Interille.

Buffon pelasi Juventuksessa vuodesta 2001, jota ennen hän edusti kasvattiseuraansa Parmaa. Buffon kertoi aiemmin, ettei välttämättä lopeta vielä peliuraansa, lue lisää tästä.

Katso kuvia Buffonin päätösottelusta ylhäältä, artikkelikuvan kohdalta, painamalla kuvan oikeasta reunasta seuraavaan kuvaan.

Jos et näe alla olevaa videota, voit katsoa sen tästä.