Atletico Madrid-Arsenal
Torstaina 3.5 klo 22.05
Eurooppa-liiga

Eurooppa-liigan finaalipari on selvillä torstain jälkeen. Kutkuttavassa otteluparissa Atleticon ja Arsenalin välillä ratkaistaan toinen finalisti.

Ensimmäinen osa-ottelu päättyi Arsenalin kannalta pettymykseen 1-1 joten kotijoukkue Atletico on lähellä finaalipaikkkaa. Puolustamisen mestari pitää Arsenalin nollilla, ja Arsenalin maalitomuudelle löydätkin huippukertoime Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Arsenal alle 0.5 maalia – kerroin 2.28!

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Atletico hakee kaudelleen positiivista päätöstä Eurooppa-liigasta. La Ligassa sijoitus tulee olemaan toinen tai kolmas, mutta kauden ainoa pokaali voi vielä tulla Eurooppa-liigan voiton myötä. Ensimmäisen osa-ottelun tärkeä vierasmaali käänsi todennäköisyydet finaalipaikan suhteen Atleticon puolelle. Joukkue pystyy puolustamaan maailman parhaita vastaan ja pitämään halutessaan kenet tahansa ilman maaleja, niin vahva dna joukkueelle on puolustamisessa. Atleticon ei ole pakko edes tehdä maaliakaan mikäli puolustuspelissä onnistutaan täydellisesti.

Arsenalin mahdollisuudet finaaliin ovat heikohkot. Joukkue on ollut koko kauden etenkin Valioliigan vieraspeleissä heikko ja myöskin joukkueen kokoonpanotilanne on elänyt kauden aikana, usea runkopelaaja on vaihtanut seuraa kauden mittaan. Arsenal ei ole juuri nyt millään mittarilla huippujoukkue, vaan joukkueessa alkaa Wengerin jälkeinen aikakausi ja jälleenrakennus kauden päättymisen jälkeen.

 

Arvio

Atletico pystyy halutessaan puolustamaan Arsenalin nollille, ja lähteekin varmasti tuolla taktiikalla huipputärkeään otteluun. Panokset ovat kovat ja virheitä halutaan vältellä.

Heikentynyt Arsenal ei pysty haastamaan Atleticoa vieraskentällä, vaan putoaa välierävaiheessa kisasta. Joukkueessa alkavat suuret mullistukset kauden jälkeen.