Pöyristyttävää: Huligaanit rynnivät harjoituksiin ja mukiloivat 34 maalia tehnyttä tähtihyökkääjää

© Kuva: Getty Images

Portugalista levisi tiistai-iltana pöyristyttäviä uutisia. Arviolta noin 50 kasvonsa peittänyttä Sporting Lissabonin huligaania ryntäsi seuran edustusjoukkueen harjoituksiin ja hyökkäsi väkivaltaisesti valmentaja Jorge Jesústa ja joukkueen pelaajia kohtaan.

Sporting vahvisti hyökkäyksen Facebook-tilillään ja sanoi tapauksen ”täyttävän rikoksen tunnusmerkit”.

Marcan mukaan huligaanit vaativat harjoituskeskuksessa olleita toimittajia sammuttamaan kameransa ja olemaan kuvaamatta hyökkäystä.

Hyökkääjät tuhosivat Sportingin joukkueen pukuhuoneen ja kävivät käsiksi muun muassa joukkueen hollantilaiseen tähtihyökkääjään Bas Dostiin sekä argentiinalaisiin Marcos Acuñaan ja Rodrigo Battagliaan. Pukuhuoneeseen heitettiin soihtuja, jotka täyttivät koko tilan savulla.

Eniten huomiota ovat kuitenkin herättäneet 34 maalia Sportingille tällä kaudella tehneestä Dostista levinneet kuvat. Kuvissa näkyy kyynelehtivän Dostin päähän syntyneen kaksi avohaavaa. 28-vuotiaan Dostin kerrotaan saaneen vammoja myös käsiinsä ja jalkoihinsa. Joidenkin lähteiden mukaan hän ei pysty pelaamaan sunnuntaisessa Portugalin Cupin loppuottelussa Desportivo das Avesia vastaan.

– Sporting ei ole tällainen, eikä Sporting saa olla tällainen. Käytämme kaikkia keinoja saattaaksemme syylliset vastuuseen ja vaadimme rangaistusta heille, jotka reagoivat näin valitettavalla tavalla, Sportingin tiedotteessa todetaan.

Sportingin leirissä petyttiin viime sunnuntaina, kun 1-2 -tappio Maritimolle jätti joukkueen sarjan kolmanneksi ja ulos ensi kauden Mestarien liigasta.

 


FC Inter vs KuPS – näin lunastat 50€ ilmaisvedon

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta  ja lyö vähintään 1€ veto tämän ottelun voittajasta.
  3. Jos veikkaat ottelun voittajan oikein, saat 50€ ilmaisvedon.