© Kuva: Getty Images

Ranska Irlantia vahvempi maaottelussa – osumia tiedossa!

Ranska-Irlanti
Maanantaina 28.5 klo 22.00
Ystävyysottelu

Ranska aloittaa valmistautumispelinsä kesäkuussa alkaviin MM-kisoihin Irlantia vastaan. MM- turnauksen mustaksi hevoseksi veikkailun Ranskan kokoonpanossa nähtäneen myös kokeiluja.  

Aina vahva Ranska

Ranskalla on ennen MM-turnausta kolmen pelin (Irlanti, Italia, USA) valmistautumisjakso, jossa joukkue hakee parasta mahdollista kombinaatiota kesäkuun puolessavälissä alkaviin kisoihin.

Ranska pääsee näyttämään iskukykynsä kotikentällään Stade de Francella, ja päävalmentaja Didier Deschampsilla on heittää kentälle laadukas joukkue Olivier Giroudin, Alexander Lacazetten ja kumppaneiden voimin.

Irlanti on ottelussa selkeä altavastaaja, vaikka se taistelikin MM-karsinnoissa aina jatkokarsintaan asti, jossa lopulta tuli tappio Tanskalle ikävän kotiromahduksen myötä (1-5 – tappio).

Joukkueet ovat kohdanneet viidesti, Ranska on voittanut otteluista kolme ja kahdesti on pelattu tasan. Vierasvoittoa on tälläkin kertaa vaikea nähdä, sillä Ranska valmistautuu huolellisesti nurkan takana oleviin kisoihin. Edelliset ottelut ovat olleet tiukkoja, mutta tällä kertaa laadukas Ranska ottanee selvän voiton Irlannista.

Lyö vetosi ilman riskiä hävitä:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Sinulle hyvitetään 25€ ilmaisveto ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua. Lisäksi saat vielä kaupan päälle toisen ilmaisvedon 7 päivän kuluttua.

LYÖ VETOA: Ranska tekee maalin molemmilla puoliajoilla – kerroin 1.86!

Jos Ranska onnistuu maalinteossa molemmilla puoliajoilla, saat 25€ panoksella 46,50€ voiton sekä kaupan päälle 50€ ilmaisvedot.
Jos Ranska ei onnistu maalinteossa molemmilla puoliajoilla, saat 25€ vedon lyötyäsi joka tapauksessa 50€ ilmaisvedot.