RoPS teki Veikkausliigan historiaa! – Lisäksi kuusi pelaajaa sekä valmentaja kuukauden joukkueeseen

© Kuva: Juha Tamminen

RoPS on ollut Veikkausliigan suurin sensaatio alkukaudella. Nyt se on sitä myös virallisesti, kun Veikkausliiga tiedotti RoPS:n rikkoneen HJK:n nimissä olleen ennätyksen.

RoPS on pitänyt kuusi ottelua eli 540 minuuttia maalinsa puhtaana kauden alusta lähtien. Se on Veikkausliigan uusi ennätys, kun puhutaan nimenomaan kauden alun nollaputkesta. Aiempi ennätys oli HJK:lla, joka vuonna 2001 piti kauden alusta alkaen maalinsa puhtaana 457 minuuttia.

Veikkausliigan pisimpään nollaputkeen RoPS:lla on vielä matkaa. Sitä ennätystä pitää nimissään HJK. Kaudella 2014 HJK piti maalinsa puhtaana 961 minuuttia.

RoPS:n vahvat otteet ovat huomioitu myös kuukauden joukkueessa. Huhtikuun joukkueessa on nimittäin kuusi pelaajaa RoPS:sta sekä kuukauden valmentajaksi valittiin itseoikeutetusti RoPS-luotsi Toni Koskela. Kuukauden pelaaja -palkinnon pokkasi sarjan maalipörssiä viidellä osumallaan johtava Petteri Pennanen (KuPS).

RoPS:sta kuukauden joukkueeseen valittiin maalivahti Antonio Reguero, puolustajat Juho Hyvärinen, Leo Väisänen sekä Taye Taiwo, joiden lisäksi keskikentältä Lassi Lappalainen sekä Lucas Lingman mahtuivat myös.

Kuukauden joukkue
Antonio Reguero (RoPS)
Juho Hyvärinen (RoPS) – Leo Väisänen (RoPS) – Faith Friday Obilor (HJK) – Taye Taiwo (RoPS)
Sebastian Dahlström (HJK) – Abdalla El Said (KuPS)
Lassi Lappalainen (RoPS) – Lucas Lingman (RoPS) – Petteri Pennanen (KuPS)
Henri Anier (FC Lahti)


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.