HJK:n tähtihyökkääjä Filip Valenčič nousi otsikoihin reilu viikko sitten, kun hän kertoi Helsingin Sanomille, että oli kieltäytynyt menemästä kentälle, lue juttu. Nyt Valenčičin agentti Francesco Villa kommentoi asiaa Yle Urheilulle sähköpostitse.

Valenčičin ja HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuon välit olivat tulenarat, kun hyökkääjä antoi haastattelun HS:lle. Myöhemmin Ilta-Sanomat kertoi, että Valenčičin agentti olisi matkalla Suomeen keskustelemaan suojattinsa tilanteesta HJK:sta, lue lisää tästä. Villan mukaan asiaa on paisuteltu, vaikka hän saapuikin Suomeen.

– Se oli väärinymmärrys. Suunnittelin tätä matkaa jo viime kuussa, sillä kävin myös Latviassa. Yritän vierailla jokaisen pelaajani luona kerran kuukaudessa tai kahdessa kuukaudessa. Nyt oli hyvä mahdollisuus käydä HJK:n pelissä, Villa kertoi Yle Urheilulle.

Villan mukaan HJK arvostaa suuresti Valenčičia eikä mies ole lähtemässä HJK:sta ellei tarjous ole houkutteleva. Joka tapauksessa päätös Valenčičin mahdollisesta siirrosta tehdään yhdessä HJK:n kanssa. Villa painotti, että pelaajan ja seuran välit ovat tällä hetkellä kunnossa.

– Kuitenkin, jos konkreettinen tarjous tulee, niin kuuntelemme sen. Jos se on mielenkiintoinen, niin harkitsemme sitä yhdessä HJK:n kanssa, Villa tähdensi.

Villan kommenteista saa sellaisen vaikutelman, että ainakin hetkellisesti Lehkosuon ja Valenčičin välille on saatu aselepo. HJK:lla on ollut viime otteluissa tuloksellisesti vaikeaa, sillä se on hävinnyt kaksi viimeistä kotiotteluaan ja neljästä viimeisestä ottelusta on tullut vain yksi voitto. Nähtäväksi jää, miten liitto jatkuu, jos tulokset jatkuvat mollivoittoisina.