MM-kisojen neljäntenä kisapäivänä turnauksensa aloittaa kaksi mestarisuosikeista. Saksa lähtee puolustamaan maailmanmestaruutta Meksikoa vastaan ja ilta huipentuu Neymarin johtaman Brasilian viettelevään sambaan.

Kisojen kolmantena päivänä nähtiin turnauksen tähän mennessä suurin yllätys, kun Islanti otti vasten ennakko-odotuksia MM-historiansa ensimmäisen pisteensä Lionel Messin kipparoimasta Argentiinasta. Erityisesti maalivahti Hannes Halldorssonin torjuttu rangaistuspotku ihastutti (lue lisää tästä).

Lauantain muissa peleissä Paul Pogban unelmamaali toi Ranskalle niukan voiton Australiassa teknologian sävyttämässä kamppailussa (lue lisää tästä). Pohjoismaista Tanska nappasi jatkopaikkataistelun kannalta ison 1-0-voiton Perusta. Päätöspelissä Kroatia nollasi Nigerian 2-0.

Mitä tänään tapahtuu?

Sunnuntain ottelut alkavat kello 15 Costa Rican ja Serbian kohtaamisella. Costa Rican tähtivahdin Keylor Navasin lisäksi seurata kannattaa Manchester Unitedinkin kiinnostuksen herättänyttä Serbian keskikenttäpelaajaa Sergej Milinkovic-Savicia.

Päivä jatkuu kello 18. Tuolloin tulessa on puolustava maailmanmestari Saksa, jonka haastaa yllätysvalmis Meksiko. Meksikon huipputaitava laitalinkki Hirving Lozano taiteili viime kaudella 17 maalia PSV Eindhovenin paidassa. Vasta 22-vuotiaan nuorukaisen odotetaan lyövän MM-kisoissa itsensä lopullisesti tähtiin.

Illan viimeisen pelin aika kello 21, jolloin saamme nauttia pelikuntoon pitkän loukkaantumisen jälkeen toipuneen tähtihyökkääjä Neymarin virtuoosimaisista harhautuksista Brasilian paidassa. Vastassa on Sveitsi, joka hävisi karsinnoissa vain yhden ottelun Portugalille. Onko kellomaa valmis yllättämään?

Päivän tapahtumat

klo 10:00 Kooste edellispäivän peleistä Yle TV2

klo 15:00 E-lohko: Costa Rica-Serbia Yle TV2 (Lähetys alkaa jo klo 14:30)

Klo 18:00 F-lohko: Saksa-Meksiko Yle TV2

Klo 21:00 E-lohko: Brasilia-Sveitsi Yle TV2