Belgia-Portugali
Lauantaina 2.6 klo 21.45
Ystävyysottelu

Belgian ja Portugalin välillä nähdään lauantai-iltana huippukamppailu, jossa kaksi mahdollista menestyjää kesän MM-kisoissa mittaavat toisensa.

Vähämaalinen ottelu luvassa

Belgia on jo pitkään kolkutellut kansainvälisen jalkapallon huippusijoja, mutta toistaiseksi tulokset ovat jääneet hieman vaisuiksi. Kultaisen sukupolven pelaajat ovat jälleen muutaman vuoden kokeneempia ja uusia runkopelaajia on noussut mukaan, joten ainakaan tason laskemista ei ole nähtävissä.

Belgia on kelpo vireessä, kuudesta edellisestä ottelusta juoukkue on voittanut peräti viisi. Toki nyt vastaan asettuu hallitseva EM-mestari Portugali, joten viime peleissä nähtyä maali-iloittelua tuskin on luvassa.

Portugalin EM-mestaruus pari kesää sitten perustui erittäin tiiviseen puolustuspeliin ja joukkue eteni mestaruuteen asti usean jatkoajan tai pilkkukisan kautta. Samaa on odotettavissa myös MM-kisoissa, joukkue puolustaa ahnaasti ja uhrautuvasti ja iskee nopeasti vastaan. Cristiano Ronaldo on joukkueensa ehdoton tähti edelleen, vaikka 32-vuotias hyökkääjä ei olekaan enää aivan yhtä nopea kuin aikaisemmin.

Portugalin pelitapa on syvällä pelaajien dna:ssa, riskejä puolustussuuntaan ei oteta. Belgia tarjoaa joukkueella oivan vertailukohdan tämän hetken tilanteeseen. Vähämaalinen, tarkka ottelu on luvassa.

Lyö vetosi ilman riskiä hävitä:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Sinulle hyvitetään 25€ ilmaisveto ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua. Lisäksi saat vielä kaupan päälle toisen ilmaisvedon 7 päivän kuluttua.

LYÖ VETOA: Belgia-Portugali X – kerroin 3.45!

Jos ottelu päättyy tasan, saat 25€ panoksella 86,25€ voiton sekä kaupan päälle 50€ ilmaisvedot.
Jos Belgia tai Portugali voittaa, saat 25€ vedon lyötyäsi joka tapauksessa 50€ ilmaisvedot.