Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkue kaatoi perjantaina Färsaaret vieraissa 3-1 EM-karsinnoissa.

Färsaaret siirtyi ensimmäisellä jaksolla johtoon Benjamin Heinesenin osumalla. Benjamin Källmanin maalihana aukesi 78. minuutilla, ja illan toisensa hän iski vain viisi minuuttia myöhemmin.

Lisäajalla loppulukemat viimeisteli Lassi Lappalainen.

Suomi kohtasi Färsaaret myös EM-karsintojen avausottelussaan Lahdessa. Tuolloin käteen jäi vaisu 1-1-tasapeli.

Pikkuhuuhkajat on kuuden karsintaottelun jälkeen lohkossaan kolmantena yhdeksällä pisteellä. Lohkoa johtaa 14 pistettä kuudesta ottelusta kerännyt Puola ja toisena on Tanska saldonaan 13 pistettä kuudesta pelistä.

Huuhkajat

@Huuhkajat
SUOMI VOITTAA! U21-maajoukkue oli tappiolla Färsaaria vastaan aina 78. minuutille saakka, kunnes Benjamin Källman osui kahdesti 5 minuuttiin. Lopussa Lassi Lappalainen sinetöi Pikkuhuuhkajien 3-1-voittolukemat EM-karsintareissulta. OI SUOMI ON! #FROFIN #Pikkuhuuhkajat

Yhdeksän lohkovoittajaa pääsee suoraan Italiassa ensi vuonna järjestettävään lopputurnaukseen. Neljä parasta lohkokakkosta selvittävät jatkokarsinnassa kaksi viimeistä kisoihin menijää.

Suomella on karsinnoissa jäljellä yksi vierasottelu ja kolme kotipeliä. Syyskuussa se kohtaa Tanskan vieraissa ja Puolan Rovaniemellä. Lokakuussa Pikkuhuuhkajat kohtaa vielä Georgian Seinäjoella ja Liettuen Valkeakoskella.