Diego Maradona tienaa 11 000 euroa päivässä MM-kisoissa – sekoilut liikaa Fifalle?

© Kuva: Getty Images
Mestarien Liigan avauksessa Napoli vs Liverpool! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Diego Maradona on noussut Venäjän MM-kisoissa otsikoihin. Argentiinan viimeisessä lohkopelissä Maradonan maalituuletus varasti huomion. Nyt Fifa miettii voiko Maradona jatkaa tehtävässään hyvän tahdon lähettiläänä.

Maradonalla läikkyi pahasti yli Argentiinan ja Nigerian välisessä ottelussa, kun Marcos Rojo teki voittomaalin. Maradona näytti tv-kameroiden edessä keskisormiaan yleisölle. Pelin jälkeen Maradonan olo heikentyi ja miehen verenpaine laski äkillisesti. Maradonasta levisi myös huhuja, joiden mukaan hänet olisi viety sairaalaan.

Maradona myöhemmin kommentoi olevansa elämänsä kunnossa. Maradona oli lisäksi vakuutellut toimittajaystävälleen nauttineensa juhlissa vain valkoviiniä runsaasti.

Maradona on MM-kisoissa Fiffan hyvän tahdon lähettiläänä. Mies nettoaa reilu 11 000 euroa päivässä työtehtävästään. Muut hyvän tahdon lähettiläät kisoissa ovat ranskalaislegenda Marcel Desailly sekä entinen venäläispelaaja Aleksandr Keržakov.

Fifa pohtii nyt voiko Maradona jatkaa tehtävässään.

Mestarien Liigan avauksessa Napoli vs Liverpool! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!