Islanti-Ghana
Torstaina 7.6 klo 23.00
Ystävyysottelu

Islanti ja Ghana kohtaavat torstai-iltana harjoitusottelussa. Islannin valmistautuminen ensi viikolla alkaviin MM-kisoihin ei ole sujunut suunnitellusti, mutta viihdyttäviä otteluita joukkue on pelannut.

Maaleja luvassa

Viime EM-kisojen suuryllättäjä Islanti teki toisen yllätyksen perään selvitymällä MM-kisoihin. Normaalisti tiiviisti pelaava joukkue on tuloksellisesti pelannut huonosti edelliset ottelut, ja verkko on soinut kentän molemmissa päissä. Viimeiset kolme ottelua ovat tuottaneet yhtä monta tappiota Meksikoa, Perua ja Norjaa vastaan.

Islannin tulisi löytää nopeasti pelinsä punainen lanka, sillä MM-kisoissa vastaan tulee Argentiina, Nigeria ja Kroatia.

Ghana ei selviytynyt MM-kisoihin, mutta sen tulokset viimeiseltä puolelta vuodelta ovat hyviä. Kuusi edellistä ottelua ovat sujuneet tappiotta saldolla 3-3-0. Puolustuspää on toiminut moitteettomasti, sillä Ghanan verkkoon on näissä kuudessa ottelussa tehty vain kaksi osumaa, samalla kun joukkue on osunut vastustajan maalipuiden väliin 11 kertaa.

Joukkueet eivät ole koskaan aiemmin kohdanneet joten keskinäistä historiaa ei ole. Islannin peli on parhaimmillan upean näköistä, mutta aktiivinen pelityyli avaa paikkoja myös omaan päähän. Nopea Ghana pystyy hyödyntämään avautuvat maalipaikat. Isomaalinen ottelu luvassa!

Lyö vetosi ilman riskiä hävitä:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Sinulle hyvitetään 25€ ilmaisveto ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua. Lisäksi saat vielä kaupan päälle toisen ilmaisvedon 7 päivän kuluttua.

LYÖ VETOA: Islanti-Ghana yli 2.5 maalia – kerroin 2.33!

Jos ottelussa tulee yli 2.5 maalia, saat 25€ panoksella 58,25€ voiton sekä kaupan päälle 50€ ilmaisvedot.
Jos maaleja tulee alle 2.5, saat 25€ vedon lyötyäsi joka tapauksessa 50€ ilmaisvedot.