Isot satsaukset jatkuvat – KPV vahvistui nelinkertaisella Veikkausliigan mestarilla

© Kuva: Juha Tamminen

Nappaa riskitön veto ja tienaa Huuhkajien voitolla jopa 240 euroa!

Ykkösessä kolmantena kahdeksan pelatun sarjakierroksen jälkeen majaileva KPV on tiedottanut jälleen kahdesta uudesta nimekkäästä pelaajavahvistuksesta. Kokkolan vihreäpaitoihin siirtyvät 29-vuotias Sebastian Mannström sekä 23-vuotias Charalampos ”Haris” Chantzopoulos.

194-senttinen keskuspuolustaja Chantzopoulos pelasi viime kauden FF Jarossa, mutta täksi kevätkaudeksi hän siirtyi Saksan kolmannelle sarjatasolle Rot-Weiß Erfurtiin.

Viisi A-maaottelua Huuhkajissa pelannut Mannström siirtyy Kokkolaan niin ikään Saksasta. Mannström on pelannut kaksi edellistä kautta perinteikkään Stuttgarter Kickersin paidassa, mutta maisemanvaihto tuli ajankohtaiseksi Kickersin pudottua Regionalligasta alemmas viidennelle sarjatasolle Oberligaan. Kickers tarjosi tästä huolimatta Mannströmille jatkosopimusta.

Mannström on pelannut Veikkausliigassa lähes kaksisataa ottelua ja voittanut muun muassa neljä suomenmestaruutta HJK:n riveissä. Mannström on kotoisin Kokkolasta, mutta hänen kasvattajaseuran on GBK. KPV:n paidassa Mannström ei ole aiemmin pelannut.

– Monta vuotta olen seurannut kokkolalaista jalkapalloa, ja nyt tuntui että seuran tavoitteet ja kunnianhimo kohtasivat omien ajatusten kanssa, hyökkäävä keskikenttäpelaajana pelaava Mannström kommentoi KPV:n kotisivuilla.

– Lähes 12 vuotta sitten kun viimeksi Kokkolassa pelannut, niin erittäin hyvillä mielin tietysti palaan takaisin.

KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen on vahvistuksista innoissaan. Tarve hankinnoille kasvoi loukkaantumisten myötä.

– On mahtavaa saada ”Sebu” takaisin Kokkolan. Hän tuo pallollista rohkeutta ja monipuolisuutta keskialueellemme. ”Haris” taas on tuttu pelaaja Jaron paidasta, ja hän tietää ja tuntee sarjan vaatimukset. Hän tuo voimaa alakertaan ja pelinavausosaamista, Korhonen kuvailee.

Molemmat pelaajat ovat edustuskelpoisia, kun siirtoikkuna aukeaa 10. heinäkuuta. Kummankin sopimus kattaa kuluvan kauden, mutta Mannströmin sopimuksessa on myös kahden kauden optio.

Nappaa riskitön veto ja tienaa Huuhkajien voitolla jopa 240 euroa!