© Kuva: Getty Images

Kroatia nollaa Senegalin huippukertoimella – rahat tuplasti takaisin ilman riskiä!

Kroatia-Senegal
Perjantaina 8.6 klo 19.00
Ystävyysottelu

Kroatia pelaa viimeisen valmistavan ottelunsa ennen MM-kisoja ja kohtaa kenraaliharjoituksessa myös MM-kisoihin matkaavan Senegalin. Molempien maiden puolustus toimii, mutta kuka tekee maalit?

Vähämaalinen ottelu luvassa

Jatkokarsinnoista MM-turnaukseen selvinnyt Kroatia on mielenkiintoinen nippu. Joukkueesta löytyy laatua jokaiselle pelipaikalle, mutta silti joukkueen taustalla kiehuu. Maajoukkueen päävalmentajaa on vaihdettu useasti viime vuosien aikana, ja nytkin tuoreella luotsilla Zlatko Dalicilla on ollut vähän aikaa vaikuttaa joukkueen pelaamiseen.

Kroatian pelin sielu on Luka Modricin ja Ivan Rakiticin muodostama duo. Jos Modric pelaa hyvin, yleensä koko joukkue pelaa hyvin. Laadusta huolimatta maalinteko on suurin kysymysmerkki, Mario Mandzukic on paljon vartijana hyökkäyspäässä.

Senegalilla on kasassa hyvä joukkue, jolla on eväät jopa edetä jatkoon alkulohkosta. Kuten Kroatialla, Senegalilla on selkeä identiteetti ja tiivis keskusta, mutta maalinteko on välillä joukkueelle auttamattoman vaikeaa. Kuusi edellistä ottelua ovat sujuneet tappioitta, mutta maalimäärät ovat olleet todella pienet ja joukkueen maalinteko vaikeaa.

Sadio Mane ja Diafra Sakho ovat joukkueen suurimpia tähtiä, mutta edes nämä pelaajat eivät saa Kroatian tiivistä nippua helposti murrettua. Senegal on MM-kisojen potentiaalinen yllättäjä, mutta Kroatiaa vastaan joukkue jäänee nollille.

Lyö vetosi ilman riskiä hävitä:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Sinulle hyvitetään 25€ ilmaisveto ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua. Lisäksi saat vielä kaupan päälle toisen ilmaisvedon 7 päivän kuluttua.

LYÖ VETOA: Senegal alle 0.5 maalia – kerroin 2.04!

Jos Senegal ei tee maaliakaan, saat 25€ panoksella 51€ voiton sekä kaupan päälle 50€ ilmaisvedot.
Jos Senegal onnistuu maalinteossa, saat 25€ vedon lyötyäsi joka tapauksessa 50€ ilmaisvedot.