LK: RoPS-nuorukaisen loukkaantumisesta tarkempaa tietoa – EM-kisat jäävät välistä

© Kuva: Juha Tamminen

Erinomaisen alkukauden Rovaniemen Palloseurassa pelannut Juho Hyvärinen loukkaantui perjantaina veikkausliigaottelussa Helsingin Jalkapalloklubia vastaan.

18-vuotiaan nuorukaisen loukkaantumisesta on odotettu tarkempaa tietoa ja lauantai-iltana RoPS:n fysioterapeutti Jari Alamäki kertoi Lapin Kansalle (alkuperäinen uutinen tästä), että edessä on pidempi pelitauko.

– Kyse on ns. Jonesin murtumasta eli jalkaterän uloin luu on murtunut tyvestä. Vielä ei ole päätetty hoidetaanko vammaa operatiivisesti vai konservatiivisesti, Alamäki sanoi.

Hyvärisen loukkaantuminen on huono uutinen mitalikamppailussa mukana olevalle RoPS:lle, mutta sitä se on myös Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkueelle, joka on isäntämaana mukana Seinäjoella ja Vaasassa pelattavissa ikäluokkansa EM-kisoissa.

– Mitään ihmekikkoja luutumiseen ei ole. Toipumisessa puhutaan vähintään viikosta, mutta todennäköisesti kuukausista. En sanoisi, että Juhon kausi oli tässä, mutta esimerkiksi heinäkuun EM-kisat tulevat liian nopeasti, Alamäki kertoi.


QPR – Swansea | ”Ärrät” vetoideana! ⭐️⭐️½