LK: RoPS:lle supervahvistus: Aleksandr Kokko palaa Veikkausliigaan

© Kuva: Juha Tamminen

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Lapin Kansa uutisoi, että Rovaniemen Palloseura ja Aleksandr Kokko ovat tehneet 1,5 vuoden sopimuksen.

Veikkausliigan kaksinkertainen maalikuningas edusti RoPSia vuosina 2012-2016 ennen siirtoaan Australian pääsarjaan Newcastle Jetsiin, josta hän siirtyi hongkongilaiseen Eastern Sports Clubiin.

Kulttipelaajan maineessa Rovaniemellä oleva Kokko on etsinyt viime aikoina uutta seuraa ja nyt se on löytynyt. Maalitykki kertoi aiemmin kesäkuussa haastattelussamme, että hänelle on tullut tarjouksia ulkomailtakin (lue haastattelu tästä), mutta nyt paluu RoPSiin on varmistunut.

Lapin Kansa kertoo myös, että RoPS tulee järjestämään ”Boris takaisin kotiin” -kampanjan, jonka avulla joukkueen kannattajat voivat osallistua taloudellisesti suosikkinsa paluuseen.

Kokko ei ole mukana vielä torstain ”jänkäderbyssä” eli sarjaottelussa PS Kemiä vastaan. Jos pelilupa-asiat saadaan odotetusti kuntoon, tulee hän pelaamaan ensimmäisen kerran 30. kesäkuuta FC Honkaa vastaan.

RoPS on tällä hetkellä Veikkausliigassa toisena. Joukkueella on kaksi ottelua vähemmän pelattuna kuin sen edessä olevalla HJK:lla ja sen lähimmällä uhkaajalla KuPSilla.

Lähde: Lapin Kansa

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!