Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan televisiointioikeudet siirtyvät ensi elokuusta lähtien yksinoikeudella C Morelle. Tänään samaan konserniin kuuluva MTV tiedotti Mestarien liigan kuvioistaan tarkemmin omilla kotisivuillaan (juttu löytyy täältä).

Kaikki Mestarien liigan kauden lähes 140 ottelua selostetaan suomeksi, joten vakioselostajia C Moren tiimiin kuuluu peräti kahdeksan. Niin sanotut ”pääselostajat” ovat suurelle yleisölle hyvin tuttuja nimiä: Tuomas Virkkunen, Niki Juusela ja Antero Mertaranta.

Joukon täydentävät Tero Karhu, Lauri Kottonen, Julius Sorjonen, Teppo Laaksonen ja toukokuisen Eurooppa-liigan finaalin selostanut Kim Kallström.

 

– Itselleni on todella iso juttu saada jatkaa Mestarien liigan parissa. Ei ole tuulesta temmattua sanoa, että liigassa pelataan maailman parasta jalkapalloa, koska en jaksa uskoa, että edes MM-kisoissa nähtäisiin laadultaan yhtä kovatasoista peliä, Mestarien liigan parissa jo pitkään työskennellyt Tuomas Virkkunen kommentoi MTV:lle.

Mestarien liigaa pelataan ensi kaudesta lähtien tiistaisin ja keskiviikkoisin kahteen eri alkamisaikaan. Puolet peleistä alkaa klo 19.55 ja toinen puolikas klo 22.00. Kummankin alkamisajan otteluista lohkovaiheen aikana nähdään C Moren TV-kanavilla kaksi, eli yhden peli-illan aikana yhteensä neljä. Loputkin ottelut ovat tarjolla suoratoistopalvelussa cmore.fi.

Samassa osoitteessa C More näyttää myös kaikki yli 200 Eurooppa-liigan ottelua.