© Kuva: Getty Images

Paraguay kaataa Japanin vieraissa huippukertoimella – pelaa riskittä!

Japani-Paraguay
Tiistaina 12.6 klo 16.05
Ystävyysottelu

Japani pelaa viimeisen valmistavan ottelun MM-kisoihin Paraguayta vastaan, joka ei selvinnyt MM-kisoihin. Paraguay on vieraissa kuitenkin yllätysvalmis ja jopa hienoinen suosikki. 

Paraguay on vahva vieraissa

Japani eteni karsinnoista MM-turnaukseen, mutta edelliset pelit eivät ole sujuneet ollenkaan toivotusti. Viimeisestä kuudesta ottelusta on tullut vain yksi voitto, vaikka joukkue on pelannut neljä ottelua näistä kotonaan. Maalinteko on tuottanut joukkueelle tuskaa, se ei pysty viimeistelemään tarpeeksi kovalla tarkkuudella.

MM-kisoissa joukkue joutuu kovaan myllyyn, kun alkulohkossa vastaan asettuu Kolumbia, Senegal ja Puola. Viime aikojen vire huomioiden jatkopaikkaa on turha odottaa.

Paraguay ei selvinnyt MM-kisoihin hyvästä karsintapelien lopusta huolimatta. Kilpailu Etelä-Amerikan lohkossa on kovaa, ja Paraguayn taso ei vain riittänyt. Joukkue joutuu rakentamaan joukkuettaan uudestaan tulevia vuosia varten.

Paraguay pelasi karsintalohkonsa loput pelit mallikkaasti etenkin vieraissa kaataen Chllen ja   Kolumbian. Kotikentällään joukkue kompuroi pahemman kerran mm. selvästi heikompaa Venezuelaa vastaan, ja nämä pistemenetykset koituivat joukkueen kohtaloksi.

Paraguay on joukkueista laadukkaampi ja pystyy ottamaan vierasvoiton heikompaa Japania vastaan. Etelä-Amerikasta on paljon vaikeampi selviytyä arvoturnauksiin kuin Aasiasta. Joukkueet eivät ole kohdanneet kahdeksaan vuoteen, joten viime vuosilta keskinäistä historiaa ei ole.

Lyö vetosi ilman riskiä hävitä:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Sinulle hyvitetään 25€ ilmaisveto ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua. Lisäksi saat vielä kaupan päälle toisen ilmaisvedon 7 päivän kuluttua.

LYÖ VETOA: Paraguay voittaa – kerroin 2.70!

Jos Paraguay voittaa, saat 25€ panoksella 67,5€ voiton sekä kaupan päälle 50€ ilmaisvedot.
Jos ottelu päättyy tasan tai Japani voittaa, saat 25€ vedon lyötyäsi joka tapauksessa 50€ ilmaisvedot.