Ruotsin MM-joukkue ei säästele vastauksessaan Jimmy Durmazin saamaan herjaukseen

© Kuva: Getty Images

Ruotsin laituri Jimmy Durmaz joutui rajun rasistisen häriköinnin ja uhkailun kohteeksi tappiollisen Saksa-ottelun jälkeen. MM-joukkueen kanta näihin reaktioihin ei jää epäselväksi.

Örebrossa syntynyt, nykyisin Ranskan Ligue 1:n Toulousea edustava pelaaja luki SVT Sportin kameroiden edessä oman viestinsä, joka päättyi joukkueen yhteisiin terveisiin häriköille. Ne kuuluivat ytimekkäästi: Fuck rasism.

Durmaz sanoo ymmärtävänsä, että on ammattijalkapalloilijana alituisen kritiikin kohteena. Nyt kuullut tappouhkaukset, perheen uhkailut ja rasistiset haukkumanimitykset ovat kuitenkin täysin hyväksymättömiä.

– Olen ruotsalainen, ja kannan maajoukkueen paitaa suurella ylpeydellä. Samalla haluan kiittää niitä kaikkia suurenmoisia ihmisiä, jotka levittävät iloa. Se lämmittää meitä. Seisomme yhtenä rintamana, olemme Ruotsi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.