© Kuva: Juha Tamminen

Suomen voitolla rahat tuplasti takaisin ilman riskiä!

Suomi – Valko-Venäjä
Lauantaina 9.6 klo 19.00
Ystävyysottelu

Suomi ja Valko-Venäjä pelaavat viimeiset ottelut ennen syksyllä alkavaa Kansojen Liigaa. Suomi pyrkii palaamaan voittojen tielle tappiollisen Romania-pelin jäljiltä. 

Suomi taistelee ottelusta voiton

Suomen tappiottomien otteluiden sarja päättyi aikaisemmin viikolla pelattuun Romania-ottelun tappioon. Suomella oli ottelussa vaikeuksia päästä edes kunnollisille maalipaikoille ja 0-2 – tappio oli täysin oikeutettu. Suomi pelasi osittain B-miehistöllä ja se näkyi kyllä esityksissä.

Markku Kanervan tavaramerkiksi muodostunut tiivis puolustuspeli toimii edelleen ja suurin kehityskohde on hyökkäyspelin kehittäminen ilman että tiivis puolustuspeli vaarantuu liiaksi. Suomen kokoonpano kannattaa tarkistaa ennen ottelua, Teemu Pukki saanee näytön paikan kärjessä.

Valko-Venäjän kohtalona oli myös jäädä karsintalohkoon ja vain haaveilla MM-kisoista. Valmistautuminen Kansojen Liigaan on ollut jo pitkään käynnissä ja viime aikojen tulokset ovat vähintäänkin rohkaisevia. Kuuden viimeisen ottelun saldo on 2-2-2, toki vastustajien taso ( mm. Georgia, Azerbaidzan) ei ole aivan huippuluokkaa.

Suomi haluaa varmasti päättää kevään ja kesän harjoitusottelut voitokkaasti, sillä edessä on pitkä tauko ennen tärkeitä karsintapelejä. Suomen voisi olettaa lyövän kentälle lähes parhaan kokoonpanon ja antaa kotiyleisölle aihetta hymyyn kotivoiton myötä.

Lyö vetosi ilman riskiä hävitä:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Sinulle hyvitetään 25€ ilmaisveto ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua. Lisäksi saat vielä kaupan päälle toisen ilmaisvedon 7 päivän kuluttua.

LYÖ VETOA: Suomi voittaa – kerroin 2.17!

Jos Suomi voittaa, saat 25€ panoksella 54,25€ voiton sekä kaupan päälle 50€ ilmaisvedot.
Jos Suomi ei voita, saat 25€ vedon lyötyäsi joka tapauksessa 50€ ilmaisvedot.