Tässä Veikkausliigan tämän kauden teräsmiehet – 13 pelaajaa pelannut jokaisen minuutin

© Kuva: Juha Tamminen

Kaikki tietävät, että FC Lahden Mikko Hauhiaa ei pidetä poissa kentältä kirveelläkään. Teräsmies Hauhia on vuodesta toiseen valmentajan luottomies, ja epäilemättä ensimmäinen pelaaja, joka lahtelaisten kokoonpanoon kirjataan.

Sekin on selvää, että monen joukkueen ykkösvahti pelaa leijonanosan kauden otteluista. Joskus jopa kaikki.

Veikkausliigan kausi lähestyy jo puoliväliään, joten vilkaistaanpa, ketkä pelaajat ovat pelanneet tähän mennessä kaikki oman joukkueensa tarjolla olleet peliminuutit. Tällaisia pelaaja löytyy tässä vaiheessa kaikkiaan 13, ankarasta otteluruuhkasta huolimatta.

Hieman yllättäen maalivahteja pelaajista on vain kaksi: Ilveksen Mika Hilander ja RoPS:n Antonio Reguero. Molemmilla sarjapelejä on takana 14.

14 täyttä sarjaottelua – sata prosenttia joukkueensa peliminuuteista – ovat pelanneet myös RoPS:n Taye Taiwo ja Leo Väisänen, sekä IFK Mariehamnin kolmikko Dylan MurnaneAleksei Kangaskolkka ja Ivan Tatomirovic. Etenkin Kangaskolkalle hyökkääjänä temppu on melkoinen harvinaisuus.

Joillain joukkueilla on otteluita pelattuna vasta 13, ja kaikissa näissä täydet peliminuutit pelanneita löytyy kuusi lisää. Valmentajan varauksettomasta luottamuksesta ovat nauttineet Hongan Jonas Levänen ja Konsta Rasimus, TPS:n Miro Tenho, Interin Ari Nyman, PS Kemin Kosta Manev sekä jo mainittu FC Lahden Mikko Hauhia.

Kunto on kestänyt koko 13 pelaajan joukolla hienosti, mutta aika näyttää, ketkä porukasta listaavat täydet minuutit, kun kausi aikanaan lokakuussa pannaan pakettiin.

Lähde: Veikkausliigan kotisivut


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004