© Kuva: Getty Images

Venäjä voittoon MM-kisojen avausottelussa – nappaa vetovoitot tuplana!

Venäjä – Saudi-Arabia
Torstaina 14.6 klo 18.00
MM-kisat

Kauan odotetut jalkapallon MM-kisat alkavat torstaina, kun kisäisäntä Venäjä saa vastaansa Saudi-Arabian. Venäjä lähtee otteluun suosikkina.

Kisaisännän paineet

Venäjällä saattaa olla kasassa yksi heikoimmistä kisaisännän joukkueista kautta aikain, ja joukkueella on täysi työ edetä lohkosta jatkoon. Saudi-Arabian on kaaduttava tai paineet voivat kasvaa liian suuriksi, muut lohkon joukkueet ovat Egypti ja Uruguay.

Valmistautuminen kotiturnaukseen ei ole sujunut hyvin, sillä edelliset kuusi ottelua ovat sujuneet voitoitta saldolla 0-2-4. Toki Venäjän maajoukkue on pelannut kovia maita vastaan, kuten Ranska, Brasilia ja Espanja, mutta sekava tilanne maajoukkueen johtopuolella sekoittaa pakkaa myös kentällä. Tarpeen ollutta nuorennusleikkausta ei ole pystytty vieläkään tekemään.

Saudi-Arabia lähtee altavastaajana jokaiseen MM-peliin. Venäjä on juuri se joukkue kenet Saudi-Arabialla olisi mahdollisuus yllättää, sillä joukkue pelaa rohkealla tyylillä.

Saudi-Arabian liigan taso on heikko, ja useampi pelaaja on ollut lainalla Espanjan kahdella korkeimmalla sarjatasolla. Joukkueella on kaikki pelissä heti avausottelussa, sillä tappion tullessa jatkopaikka on lähes mahdoton.

Joukkueet eivät ole aikaisemmin kohdanneet keskenään joten historiaa ei ole. Venäjä on ennakkosuosikki voittamaan ottelun, mutta mitään murskajaisia ei tulla näkemään.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Venäjä voittaa enintään kahdella maalilla – kerroin 2,70 (normaalisti 1.85!)

Jos Venäjä voittaa enintään kahdella maalilla, saat näin 20€ panoksella 54€ voiton!