Venäjä-Egypti
Tiistaina 19.6 klo 21.00
MM-kisat

MM-kisojen toinen alkulohkokierros käynnistyy tiistain viimeisessä ottelussa, jossa Venäjä ja Egypti kohtaavat. Egypti on lähes pakkovoiton edessä jotta se voi taistella vielä jatkopaikasta.

Osumia luvassa

Venäjä karisti suurimmat paineet heti avauskierroksella kaatamalla Saudi-Arabian peräti 5-0. Sauda-Arabian taso oli niin heikko, että Venäjän todellinen taso ei vielä selvinnyt, joten Egyptiä vastaan saadaan todellisempi kuva kisäisäntien kunnosta.

Venäjällä on takanaa kotiyleisön tuki sekä avausvoiton tuoma ylimääräinen positiivinen vire. Joukkue saattaa innostua hyökkäämään liian aktiivisesti välillä, joka avannee tilanteita molempiin kenttäpäihin.

Egyptin turnaus alkoi niukalla 0-1-tappiolla Uruguaylle ja tulos sysäsi joukkueen kuilun partaalle jatkopaikkaa ajatellen. Supertähti Mohamed Salah ei pelannut ollenkaan avausottelussa, ja loukkaantumisesta kärsivä pelaaja ei välttämättä pysty pelaamaan vieläkään. Egypti tarvitsisi kuumeisesti Salahin maaleja, sillä toinen tappio veisi joukkueelta mahdollisuuden jatkopeleihin.

Egyptin vire on myös kaikeksi huipuksi surkea, kuuteen otteluun joukkue ei ole voittanut ja vire on ollut koko ajan alaspäin. Nyt joukkueen olisi noustava vielä taistelemaan voitosta ja hakemaan voittoa Venäjää vastaan jopa riskilläkin. Venäjäkään ei ole mikään jalkapallon suurmaa ja joukkueet ova tasollisestä lähellä toisiaan.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Ottelussa yli 2.5 maalia – kerroin 4.50 (normaalisti 2.75!)

Jos ottelussa tulee yli 2.5 maalia, saat näin 20€ panoksella 90€ voiton!