Video: Onko tässä MM-historian hulvattomin epäonnistuminen? – Tätä Iran-pelaaja yritti tehdä

© Kuva: Getty Images

Portugalin ja Iranin välisessä ottelussa nähtiin hupaisa tilanne, kun Iranin laituri Milad Mohammadin rajaheitto meni enempi vähempi mönkään.

Mohammad yritti saada rajaheittoonsa lisää vipuvartta tekemällä voltin, mutta yritys epäonnistui. Mohammadin volttiyritys näytti enempi kuperkeikalta ja mies otti rajaheiton uusiksi. Katso video Mohammadin yrityksestä alta, jos et näe, voit katsoa sen tästä. (Artikkeli jatkuu videon jälkeen.)

Rajaheittoyritys on saanut varsinkin sosiaalisessa mediassa melkoisen vastaanoton. Mohammadin ”volttia” on pidetty yhtenä MM-historian hupaisimmista hetkistä. Myös medioissa ympäri maailman on huomioitu Mohammadin rajaheittoyritys.

Volttirajaheittoja on toki yritetty aiemminkin ja ideana heitossa on nimenomaan saada heittoon lisää voimaa ja pituutta. Yksi heiton käyttäjistä on Yhdysvalloissa pelannut 32-vuotias Ryan Guy, mutta heitto yleistyi Yhdysvalloissa jo paljon aiemmin. Alla olevalla BBC:n uutisvideolla kerrotaan volttirajaheitosta vuodelta 1982.

Jos et näe alla olevaa videota, voit katsoa sen tästä.

Joko nyt HSV? ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️