Näillä näkymin on vain ajan kysymys, kunnes AS Roman brassimaalivahti Alisson siirtyy virallisesti Liverpooliin. AS Roman urheilutoimenjohtaja Monchi avasi siirron vaiheita torstaina.

– Mitään ei ole vielä lyöty lukkoon. Sopimus syntyy sitten kun kaikki on valmista. Hän (Alisson) on Liverpoolissa, se on totta, ja olemme kyllä todella pitkällä neuvotteluissa, mutta mitään ei ole vielä päätetty. Jos kaikki menee normaalisti, kauppa on sinetöity pian, Monchi sanoi Justin Kluivertin julkistustilaisuudessa.

Monchin mukaan Roma sai niin hyvän tarjouksen Liverpoolilta Alissonista, ettei se voinut olla tarttumatta siihen. Tietojen mukaan siirtosumma on noin 75 miljoonaa euroa, mikä on toteutuessaan ennätyssumma maalivahdista.

– Taloudellista puolta on pakko ajatella myös. Saimme todella suuren, täysin yli markkinahinnan olevan tarjouksen. Laskimme plussat ja miinukset, jonka jälkeen päätimme neuvotella Liverpoolin kanssa.

– Tavoitteet ovat yhä samat, ellei kovemmat. Olemme (pian) myyneet kaksi tärkeää pelaajaa Radja Nainggolanin ja Alissonin, mutta olemme myös hankkineet kymmenen pelaajaa ennen muita, Monchi selitti.

Monchi antoi myös kiitokset Alissonin suuntaan siitä, ettei hän painostanut siirron kanssa. Roma etsii tällä kuumeisesti korvaajaa Alissonille, vaikka Monchi nosti esiin myös tämän hetkiset maalivahdit. Yksi potentiaalinen vaihtoehto voi olla Jesse Jorosen seurakaveri FC Kööpenhaminasta Robin Olsen, joka torjui MM-kisoissa Ruotsin maalinsuulla. Olsenista myös kysyttiin lehdistötilaisuudessa.

– Teeskentelen, etten kuullut tuota kysymystä… Olsen on vaihtoehto, mutta ei ainoa. Teemme rauhassa töitä ilman kiirettä, Monchi vastasi.

Lähde: Football Italia