© Kuva: Getty Images

Belgia menee Japanin kustannuksella jatkoon – tuplaa voittosi upealla kertoimella!

Belgia-Japani
Maanantaina 2.7 klo 21.00
MM-kisat

Maanantai-illan päättävässä jalkpallokamppailussa Belgia pyrkii jatkamaan hyvin alkanutta MM-turnaustaan kaatamalla Japanin ja etenemällä näin turnauksen kahdeksan parhaan maan joukkoon.  

Tulivoimainen Belgia

Belgia eteni turnauksen pudotuspeleihin puhtaalla pelillä, kun se kaatoi alkusarjasa Panaman, Tunisia ja Englannin. Joukkueen peli on hyvässä iskussa ja pelaaminen etenkin hyökkäyssuuntaan on ollut tehokasta. Romelu Lukaku jahtaa lisäosumia, hyökkääjällä on kasassa jo neljä maalia. Alkulohkon päätöspelissä Englantia vastaan myös Belgia säästeli tähtipelaajiaan, joten mm. Lukakulla ja Eden Hazardilla pitäisi olla virtaa lopputurnausta varten.

Japanin tie 16 parhaan maan joukkoon oli lievästi sanotuna vaikeampi. Joukkue voitti Kolumbian, pelasi Senegalin kanssa tasan ja hävisi vielä Puolalle, mutta lopulta UEFAn Fair Play-pisteet veivät joukkueen pudotuspeleihin ennen Senegalia. Japanin puolustuspeli on toiminut kohtalaisesti, mutta hyökkäyspelaaminen on ollut aika ajoin vaikean näköistä, ja onkin vaikea nähdä joukkueen tästä enää etenevän jatkoon. Paikka neljännesvälierissä on ehdoton maksimi Japanille.

Joukkueet ovat kohdanneet 200-luvulla peräti neljästi, ja hieman yllättäen Japani on voittanut kahdesti, Belgia kerran ja yhden kerran on pelattu tasan. Nyt Belgian kultainen sukupolvi näyttäisi olevan parhaassa iskussa juuri arvokisoissa, ja Belgian voi ennustaa yltävän seuraavalle kierroksella.

Japani ei pysty horjuttamaan vahvaa Belgiaa. Vaikka turnauksessa on nähty jo useita suuryllätyksiä ja isoja maita on jo pudonnut turnauksesta pois, Belgia jatkaa selvästi puolivälieriin.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Belgia tekee maalin molemmilla puoliajoilla – kerroin 3.34 (normaalisti 2.17!)

Jos Belgia tekee maalin molemmilla puoliajoilla, voitat 20€ vedolla 66,80€ voiton.