Kroatian A-maajoukkueen apuvalmentaja Ivica Olić luuli, että häntä huiputettiin, kun hän sai kuulla Saksan pudonneen Venäjän MM-kisoista.

Hallitseva maailmanmestari Saksa hävisi viimeisessä lohko-ottelussaan Etelä-Korealle 0-2. Lohkosta jatkoon menivät Ruotsi ja Meksiko. Saksan ainoat pisteet tulivat voitosta lohkovoittaja Ruotsia vastaan.

Hyökkääjänä pelannut Olić, 38, vietti pelaajaurastaan 12 vuotta Saksassa, joka nostettiin ennen turnauksen alkua useissa julkaisuissa yhdeksi suureksi mestarisuosikiksi. Muun muassa Bayern Müncheniä ja Wolfsburgia Olić ei ollut uskoa korviaan.

– Kun Saksa voitti viime hetken maalilla Ruotsin 2-1, kaikki Kroatiassa sanoivat, että se oli ”tyypillistä Saksaa”, kertoi Olić Bildille.

– En nähnyt Saksan ja Etelä-Korean peliä, koska olin harjoituskentällä joukkueeni kanssa. Sitten sain kuulla asiasta (Saksan tappiosta). Luulin, että se oli vitsi. En voinut enkä halunnut uskoa sitä.

– Saksa ei kuitenkaan alusta alkaenkaan saanut peliä omaan hallintaansa.

Kroatia sen sijaan voitti oman lohkonsa ja kohtaa tänään sunnuntaina Tanskan neljännesvälierässä. Ottelu alkaa Suomen aikaa kello 21:00.