Kaksinkertainen Euroopan mestari palasi pelikentille lähes kahden vuoden loukkaantumisen jälkeen

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Espanjalainen jalkapalloilija Santi Cazorla on palannut pelikentille lähes kahden vuoden tauon jälkeen.

Cazorla pelasi parikymmentä minuuttia Villarrealin riveissä Herculesia vastaan tiistaina.

Arsenal-sopimuksensa viimeiset puolitoista vuotta vakavasta akillesjännevammasta kärsinyt Cazorla oli pelannut edellisen pelinsä vuoden 2016 lokakuussa. Tarkalleen ottaen mies oli pelikentiltä sivussa 636 päivää. Cazorlan sopimus Tykkimiehissä päättyi viime kauteen.

33-vuotias Cazorla muistetaan Arsenal-vuosiensa lisäksi myös Espanjan maajoukkueesta, jossa hän juhli Euroopan mestaruutta vuosina 2008 ja 2012. Espanjan pääsarjassa Cazorla debytoi juurikin Villarrealin paidassa viisitoista vuotta sitten.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!