Kaksinkertainen Euroopan mestari palasi pelikentille lähes kahden vuoden loukkaantumisen jälkeen

© Kuva: Getty Images

Espanjalainen jalkapalloilija Santi Cazorla on palannut pelikentille lähes kahden vuoden tauon jälkeen.

Cazorla pelasi parikymmentä minuuttia Villarrealin riveissä Herculesia vastaan tiistaina.

Arsenal-sopimuksensa viimeiset puolitoista vuotta vakavasta akillesjännevammasta kärsinyt Cazorla oli pelannut edellisen pelinsä vuoden 2016 lokakuussa. Tarkalleen ottaen mies oli pelikentiltä sivussa 636 päivää. Cazorlan sopimus Tykkimiehissä päättyi viime kauteen.

33-vuotias Cazorla muistetaan Arsenal-vuosiensa lisäksi myös Espanjan maajoukkueesta, jossa hän juhli Euroopan mestaruutta vuosina 2008 ja 2012. Espanjan pääsarjassa Cazorla debytoi juurikin Villarrealin paidassa viisitoista vuotta sitten.