MM-kisaisäntä Venäjän joukkueessa kesällä vahvasti läpilyönyt Aleksandr Golovin on tehnyt seuravalintansa. Moskovan TsSKA:n pelintekijä siirtyy lähipäivinä Monacoon, vakuuttaa Monacon varapuheenjohtaja Vadim Vasiliev.

– Monaco ja TsSKA ovat päässeet tänä iltapäivänä sopuun Golovinin siirrosta, Vasiliev totesi venäläiselle Sport Expressille.

Vasilievin mukaan Golovin tulee solmimaan Monacon kanssa viisivuotisen sopimuksen. Monaco maksaa taiturista 30 miljoonan euron siirtokorvauksen.

Golovinia ovat havitelleet riveihinsä myös Juventus ja Barcelona, sekä viime aikoina kaikkein kiivaimmin Chelsea. Valinta kohdistui kuitenkin Monacoon, jossa vastuuta on luultavasti heti tarjolla runsaasti.

[readmore from=Golovin-Aleksandr]

– Luulen, että Monaco tarjosi TsSKA:n kannalta parhaat ehdot sekä pelaajan kannalta selkeimmän projektin, Vasiliev perustelee valintaa.

– Chelsea on huippujoukkue, mutta heillä on ylitarjontaa keskikenttäpelaajista. Henkilökohtaisesti olen varma siitä, että Aleksandr pelaa vielä yhdessä maailman suurimmista seuroista. Hän kuitenkin tarvitsee aikaa, jonkinlaisen siirtymävaiheen. Ja Monaco voi hyvin olla se trampoliini.

Golovinin siirto on määrä julkistaa vasta lääkärintarkastuksen jälkeen.

Lähde: AS