Chievon kanssa jatkosopimuksen kesällä tehnyt Perparim Hetemaj saa varasti huokaista helpotuksesta, kun Italian jalkapalloliitto ilmoitti Chievon pysyvän Serie A:ssa.

Liitto lopetti tutkimukset Chievon ja Cesenan välisistä siirtokaupoista, joissa Chievoa syytettiin pelaajien markkina-arvojen vääristämisestä. Cesena pelasi viime kaudella Serie B:ssä, mutta ajautui konkurssiin ja tällä hetkellä seura ei ole rekisteröitynyt millekään sarjatasolle.

Chievoa uhkasi 15 pisteen menetys, mikä olisi tarkoittanut putoamista Serie B:hen. Italian jalkapalloliitto ilmoitti, ettei se jatka tutkimuksia pidemmälle, mikä tarkoittaa sitä, että Chievolle ei ole luvassa pistemenetyksiä ja se saa pitää sarjapaikkansa.

Chievon selvittyä ilman rangaistusta, Cesena sai silti 15 pisteen menetyksen. Mikäli Cesena saa sarjapaikan liiton alaisesta sarjasta, se aloittaa kauden 15 pisteen takamatkalta.

Italian jalkapalloliitto antoi aiemmin jo rangaistuksen sarjanousija Parmalle. Parma aloittaa ensi kauden viiden pisteen takamatkalta ja joukkueessa pelannut Emanuele Calaiò tuomittiin kahden vuoden pelikieltoon. Syynä rangaistukseen oli ottelumanipulaatio.