Pikkuhuuhkajille valtava takaisku kotikisojen alla – englantilaisseura ei päästä avainhyökkääjää turnaukseen

© Kuva: Juha Tamminen
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkue on kokenut valtavan takaiskun EM-kotikisojen alla. Avainhyökkääjä Marcus Forss joutuu nimittäin jättämään turnauksen väliin.

Forssin edustama englantilaisseura Brentford ei antanut pelaajalleen lupaa pelata kisoissa.

Ikäluokkansa runkopelaajiin kuuluva Forss nähtiin viimeksi U19-ryhmässä kesäkuun alun maaottelussa Montenegron U20-joukkuetta vastaan. Aiemmin oli sovittu, että hyökkääjä jättäisi väliin vain kaksi viimeistä harjoitusleiriä, jotka osuivat päällekkäin Brentfordin harjoitusleirin kanssa.

19-vuotias Forss pelasi viime kauden Brentfordin reservijoukkueessa. Tulevalle kaudelle tavoitteena on paikka edustuksessa.

– Brentford ilmoitti meille kesäkuun puolessavälissä, että he eivät halua päästää Marcusta tähän turnaukseen. Olemme saaneet vahvistuksen säännölle UEFA:sta ja olemme myös keskustelleet Englannin liiton teknisen johtajan Dan Ashworthin kanssa heidän vastaavista tapauksista, pelaajakehityspäällikkö Hannu Tihinen kertoi Palloliiton tiedotteessa.

Suomen lopullinen joukkue turnaukseen julkaistaan perjantaina. Kisat alkavat 16. päivä heinäkuuta ja ne pelataan Seinäjoella ja Vaasassa.

Lähde: Palloliiton tiedote

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!