PS Kemin kolumbialainen keskikenttäpelaaja Julian Guevara siirtyy FC Interiin. Seurat pääsivät siirrosta sopuun torstaina, ja PS Kemin puolesta Guevara, 26, on pelikelpoinen uudessa seurassaan jo lauantain kierroksella.

– Kiitämme lämpimästi Juliania hänen palveluksistaan PS Kemille ja toivotamme hänelle onnea ja menestystä myös jatkossa, kiittelee PS Kemin toimitusjohtaja Jarkko Ruhanen seuran sivuilla.

PS Kemi saa myös uusia pelaajia. Ranskalaistoppari Jean-Felix Somay Moyengo Somy siirtyy Kemiin belgialaisesta KVK Westhoekista. 21-vuotias Somay Moyengo on varreltaan 180-senttinen ja painaa 71 kiloa.

– Pyrimme siihen, että hän olisi pelikelpoinen jo lauantain Honka-ottelussa, Ruhanen kertoo.

Liigajoukkueen rinkiin siirtyy myös PS Kemi Akatemiassa tällä kaudella harjoitusottelut mukaan lukien kymmenen peliä pelannut FC Kemin kasvatti Luiyi Laguerre. Hyökkäävän keskikenttäpelaajan roolissa ollut 17-vuotias Laguerre on tehnyt pelaamissaan otteluissa kaksi maalia.

– Luiyi on teknisesti taitava, hyväjalkainen kaveri, joka uskaltaa haastaa vastustajia yksi vastaan yksi tilanteissa. Hän on tosi lahjakas ja harjoitteluun erittäin motivoitunut kaveri, oikea valmentajan ihannepelaaja, joka haluaa jatkuvasti kehittyä pelaajana, kertoo PS Kemi Akatemian valmentaja Aleksi Räihä.

PS Kemi testaa edelleen useita pelaajia. Ensi viikolla testattavaksi saapuu muun muassa brasilialainen hyökkäyspään pelaaja. Uuden kakkosmaalivahtinsa sopimuksen PS Kemi julkistaa maanantaina 16. heinäkuuta.