Ranska-Kroatia
Sunnuntaina 15.7 klo 18.00
MM-kisat

Jalkapallon MM-kisojen mestaruus ratkaistaan sunnuntaina, kun yhteen iskevät Ranska ja Kroatia. Ranska on noussut suurimmaksi mestarisuosikiksi, mutta Kroatialla on sanansa sanottavana taistelussa.

Vakuuttava Ranska

Ranska on ollut koko turnauksen äärimmäisen vakuuttava. Joukkue pelaa upeasti yhteen, pelaajat uhrautuvat laukausten tielle ja taistelevat jokaisen pallon loppuun asti. Lisäksi joukkueella on heittää kentälle maailmantähtiä jokaiselle pelipaikalle. Paljon kertoo myös se, että Ranska jätti ennen turnausta kotiin mm. Karim Benzeman ja hyökkääjä Lacazetten.

Ultrapuolustuva ja vastustajan virheitä kyttäävä pelityyli ei ole kaikkein viihdyttävintä, mutta kun joukkue pallonriiston jälkeen säntää vastahyökkäyksiin, on vastustajan puolustyksella aina kiire. Ranskaa vastaan on myös äärimmäisen vaikea tehdä maaleja, joka luo varmasti myös päänvaivaa Kroatialle.

Kroatian kautta historian ensimmäinen MM-finaalipaikka on tullut pitkän kaavan mukaan. Joukkue on pelannut yhden ottelun enemmän peliajallisesti mitattuna kuin Ranska, sillä ottelut Tanskaa, Venäjää ja Englantia vastaan etenivät kaikki vähintään jatkoajalla asti. Kroatian väsymyksestä on puhuttu pitkin turnausta, mutta joukkue on osoittanut ne puheet tähän asti hölynpölyksi.

Luka Modric on paljon vartijana Kroatian keskikentällä. Jopa turnauksen parhaaksi pelaajaksi väläyteltyä Modricia on vakea pysäyttää, Modric pelaa niin korkealla tasolla juuri nyt. Koko Kroatian joukkue tiedostaa että finaalipaikka on se verran harvinainen saavutus, että kaikki laitetaan likoon vielä kerran.

Vaikka Kroatia varmasti haastaa Ranskan tosissaan ja osaa halutessaan myös puolustaa tiiviisti, on Ranskan mestaruun ainakin paperilla todennäköisempi. Kylian Mbappe on avainasemassa Ranskan puolelta, jos nuori tähti käyttää nopeuttaan hyödyksi, on Kroatian puolustus väistämättä ongelmissa. Mestaruus menee Ranskalle niukalla marginaalilla.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Ranska voittaa – kerroin 2.80 (normaalisti 1.90!)

Jos Ranska voittaa, voitat 20€ vedolla 56€ voiton.