Simo Valakaria pidetään todennäköisimpänä vaihtoehtona Rosenborgin päävalmentajaksi

© Kuva: Juha Tamminen

Tromsøn päävalmentaja Simo Valakari on yhdistetty huhuissa Rosenborgin seuraavaksi päävalmentajaksi. Myös vedonlyöntiyhtiöt pitävät Valakaria todennäköisimpänä vaihtoehtona Rosenborg-virkaan.

Valakari on tehnyt hyvää työtä Tromsøn peräsimessä siirryttyään seuran päävalmentajaksi viime kesänä. Valakari säilytti sarjapaikan viime kaudella ja tällä kaudella Tromsø on sarjassa seitsemäntenä. Rosenborg on tällä hetkellä sarjassa toisena.

Ei siis ihme, että Valakaria pidetään varsin pätevänä vaihtoehtona. Rosenborg antoi viime viikolla potkut Kåre Ingebrigtsenille, jonka jälkeen huhut Valakarista lähtivät liikkeelle.

Lue lisää aiheesta tästä.

Norjalainen Altaposten kertoo, että Valakarin kerroin Rosenborgin seuraavaksi päävalmentajaksi on vedonlyöntiyhtiö Coolbetillä pienin mahdollinen eli 3,75. Toiseksi pienin kerroin on FC Kööpenhaminan urheilujohtaja Ståle Solbakkenilla (4,25). Unibetillä Valakari ja nykyinen väliaikainen valmentaja Rini Coolen saavat saman kertoimen 3,50 ja toiseksi pienimmän kertoimen saa Solbakken (4,00).