AC Milan -luotsi Gattuso ihaili Barcelonan huippulupauksen pelaamista – ”Se hämmästyttää minua”

© Kuva: Getty Images
Veikkausliigassa KuPS - FC Interiin löytyy tipsiä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

AC Milanin päävalmentaja Gennaro Gattuso hämmästyi Barcelonan huippulupauksen Riqui Puigin taidoista seurojen kohdatessa lauantaina harjoitusottelussa Yhdysvalloissa.

Gattuson ryhmä voitti pelin 1-0 André Silvan viime hetken maalilla, mutta 18-vuotias Puig loisti katalonialaisten keskikentällä.

Barcelonan päävalmentaja Ernesto Valverde on sanonut, että keväällä seuran B-joukkueeseen nostettu Puig tulee jatkamaan kakkosryhmän kanssa myös alkavalla kaudella, mutta nuorukaisen näytöt kesän otteluissa saattavat poikia näyttöpaikan myös edustusjoukkueeseen.

Myös Milan-legenda Daniele Massaro vakuuttui Puigin kyvyistä niin kovin, että pyysi huippulupaukselta tämän pelipaitaa ja vertasi häntä Andrés Iniestaan.

– Riqui on mahtava pelaaja. Vaikka heillä (Barcelonalla) on pelaajia, jotka näyttävät ihan lapsilta, heidän tapansa käsitellä palloa hämmästyttää minua. Se on jalkapallon kauneus, se on kuin runoutta, hehkutti Gattuso ESPN:n mukaan.

– Kuulin hänestä (Puigista) vähän aikaa sitten ja myös joistain muista Barcelonan nuorista. Sellaista ei oikein voi kopioida ja liimata omaan tekemiseensä. Siihen (nuorien kasvattamiseen ja kehittämiseen) menee vuosia.

– Se on kaunis asia, mutta hyvin vaikea kopioida. He eivät pelaa taktisella mallilla, se on enemmänkin yleinen idea. Tuskin tarvitsee edes sanoa, että olen hyvin kateellinen Barcelonan pelaajakoulusta.

Veikkausliigassa KuPS - FC Interiin löytyy tipsiä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!