© Kuva: Getty Images

AEK Ateena kovassa paikassa Videoton FC:n vieraana – upea tuplakerroin vierasvoitolle!

Videoton FC-AEK Ateena
Keskiviikkona 22.8 klo 22.00
Mestarien liigan karsinta

Mestarien liigan viimeisen karsintakierroksen ensimmäiset osa-ottelut jatkuvat keskiviikkona. Videoton FC yrittää horjuttaa vahvaa AEK Ateenaa. 

AEK Ateena lähellä lohkopaikkaa

Videoton FC on suomalaisille hieman tuntemattomampi seura. Unkarin pääsarjassa pelaava joukkue on kuitenkin ollut tuttu näky jo mm. Eurooppa-liigassa ja joukkue on juhlinut Unkarin mestaruutta vuosina 2011 ja 2015.

Nyt joukkue joutuu todelliseen testiin, kun vastaan asettuu AEK Ateena, joka lähtökohtaisesti on kovempi joukkue. Edellisillä kierroksilla Videoton on pudottanut Ludogoretsin sekä Malmön, mutta nyt vastassa on Kreikan yksi isoista, joten jatkopaikka on tiukassa. Videoton lähtee kuitenkin loistavassa iskussa viimeiselle karsintakierrokselle, sillä joukkue on pelannut uskomattomat 20 tappiotonta peliä kotonaan jo putkeen!

AEK Ateenan vire ei ole aivan yhtä hurja, vaikka joukkue onkin onnistunut neljässä pelissä peräkkäin välttämään tappion. Edellisellä kierroksella joukkue pudotti jatkosta Celticin, joka  jo itsessään kertoo kuinka kovasta eurojoukkueesta on kysymys.

AEK ei ole aivan entisaikojen vireessä mutta Kreilan jalkapalloilun parhaimmistoa silti. Sarjakausi ei Kreikassa ole vielä alkanut, mutta joukkue on pelannut valmisavia otteluita sekä viime kierrokselta lähtien Mestarien liigan karsinnoissa.

Vaikka Videoton FC on huimassa vireessä, ei Unkarin sarjan taso riitä verrattuna Kreikan sarjaan. Kova kotietu tasaa puntteja, mutta AEK pystynee rutiinillaan nappaamaan otteluparista niukan vierasvoiton.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: AEK Ateena voittaa – kerroin 3.20 (normaalisti 2.10)

Jos AEK Ateena voittaa, voitat 20€ vedolla 64€ voiton.