Eero Markkanen harjoittelee tällä hetkellä AIK:n kanssa, mutta pelejä ei ole miehelle seurassaan kertynyt. Markkasen agentti Jonne Lindblom kertoi suojattinsa tilanteesta ruotsalaiselle Fotbollskanalen-sivustolle.

Markkanen pelasi viime syyskauden Saksan 2. Bundesliigassa ja tammikuussa hyökkääjä siirty Tanskan Superliigaan Randersiin. Markkasella oli melkoisen kuiva kausi, sillä sarjaotteluissa mies ei onnistunut koko kaudella maalinteossa.

Markkasen sopimus AIK:n kanssa on voimassa joulukuuhun saakka, mutta AIK on antanut luvan pelaajalle etsiä uutta seuraa.

– Useat Allsvenskan-seurat ovat soittaneet Eerolle. Kolmea heistä on kuultu. Mutta emme ole sanoneet ”kyllä” kenellekään vielä, Lindblom sanoi.

Lindblomin mukaan Markkaselle etsitään nyt pysyvämpää roolia.

– Ongelma on se, että haluaisimme mielellään pitkäaikaisen ratkaisun. Neljän kuukauden sopimukset eivät ole ihanteellisia ja sitten taas pitäisi aloittaa alusta. Se voisi olla tietty hyvä, jos hän pelaa hyvän syksyn jossain seurassa, jonka jälkeen hän olisi paremmassa tilanteessa talvella. Mutta useiden siirtojen jälkeen olisi parasta siirtyä jonnekin pidemmäksi aikaa, Lindblom avasi.