© Kuva: Getty Images

Barcelona-legenda kommentoi vetäytymisuutista: ”Jos Messi lopettaa, Argentiina ei voita peliäkään kolmeen vuoteen”

Nappaa riskitön veto 100€ asti!

• Jos häviät, saat rahasi takaisin
• Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia eli rahat saa heti ulos

Lionel Messi ilmoitti tiistaina pitävänsä ainakin loppuvuoden ajan taukoa Argentiinan maajoukkueesta. Paluuajankohtaa Messi ei määritellyt, vaan periaatteessa tauko voi johtaa myös lopulliseen vetäytymiseen.

Barcelonassa viisi La Liga -mestaruutta voittanut Hristo Stoichkov pitää Messin mahdollista lähtöä Albicelesten tulevaisuuden kannalta katastrofaalisena.

– Jos Messi lopettaisi Argentiinan maajoukkueessa huomenna, he eivät voittaisi kolmeen vuoteen yhtään peliä, bulgarialainen naulasi Olén haastattelussa.

– Ensiksi pitäisi tietää, minkälaista jalkapalloa halutaan pelata. Halutaanko olla riippuvaisia Messistä vai 22 pelaajasta? Argentiinalainen jalkapallo tarvitsee rakenteen, enkä tiedä, mitä liiton uusi puheenjohtaja haluaa. Se on iso kysymys.

Yhtenä Messin jatkohaluja määrittelevänä tekijänä on pidetty Argentiinan tulevaa valmentajavalintaa. Uuden luotsin uskotaan olevan mieluusti ”Messi-myönteinen”, mutta sitä Stoichkov ei allekirjoita, että Messin väitetään vaikuttavan jopa maajoukkueen pelaajavalintoihin.

– Se on yksi hiton valhe, jonka joku jossain keksi. Minun siis pitäisi päästä Argentiinan maajoukkuevalmentajaksi, koska olen Leon kaveri? Se on yksi hemmetin valhe. Miten ihmiset voivat ajatella niin, Stoichkov kysyy.

Lähde: Sport

Nappaa riskitön veto 100€ asti!

• Jos häviät, saat rahasi takaisin
• Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia eli rahat saa heti ulos